[Cerere Ban] Animalu #1 de *0r!g!naL* Numele tau in Joc: *Or!g!naL* Numele Jucatorului reclamat: Animalu Data si ora: 2:30 Harta: zm_ice_attack Motivul: Anjura. Dovada: http://imgur.com/xfXVJ66
Re: [Cerere Ban] Animalu #2 de revan Imi cer scz nu am vzt bine Nush la ce sa enervat ca era plague . La urmatoarea chestie de genu asta nu se va mai ierta . Ultima oară modificat Mie Mar 12, 2014 10:47 am de către revan, modificat 1 dată în total.
Re: [Cerere Ban] Animalu #3 de Andrei! Era plague, lm.ul este permis, il v-om avertiza, la urmatoarea abatere suporta consecintele.
Re: [Cerere Ban] Animalu #4 de Jh0Ny atunci la-m banat 120 de min sper ca, a inteles mesaju Y!M : yvascu_yonut96
Re: [Cerere Ban] Animalu #5 de Animalu Puneau lasere sub tine si te omora... Original da posteaza cum injurai si tu....eu recunosc ca am injurat. Infine,suport consecintele.
Re: [Cerere Ban] Animalu #7 de CrYyStI Cerere respinsa. In cazul in care are in continuare un limbaj indecent, va primi ban 120 minute - 48 ore. In plus, inca o data si va primi remove. Contact: 1. Pe forum: PM 2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro ) 3. FaceBook: Cristi EuropaCs Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22) Număr de telefon : 0734 750 538 Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!