Re: [cerere] qu3L

:CONTRA: activitate foarte scazuta.. si in momentul acesta risti sa primesti remove si de la gradul initial.
+ in trecut ai fost banat 1 data datorita certurilor pe chat. + alte 2 warn-uri
Acest lucru nu mi se pare destul de normal pt un fost Moderator Global.
Am fost banat o data decand sunt pe comunitate si de data aceea am fost banat pe nedrept , poftim dovada

http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=29&t=8585

+ am fost in absenta deaia am scazut activitatea..

Motivul cu activitatea mai merge dar cu banul... :)) ,altceva n-ai gasit si tu? :))
Designer EuropaCs Community
Imagine

:PRO: de la mine :) E de treaba si ca designer isi face treaba :) Deci cred ca si-ar face treaba si ca MG ;) Bafta
Forever A Boss.
Forever A Winner.
Forever A Pro.

Respecta si vei fi respectat !
Imagine
My Friends ->>>> ExC!T3 , Nell , Stix , Skull Boy , Wh!T3* , bLack- , :::::::KiLLeR::::::: , CrYyStI , Gr33N , A1ureeaH <<<<- Respect My Bros !
Imagine
Imagine

:CONTRA: activitate foarte scazuta.. si in momentul acesta risti sa primesti remove si de la gradul initial.
+ in trecut ai fost banat 1 data datorita certurilor pe chat. + alte 2 warn-uri
Acest lucru nu mi se pare destul de normal pt un fost Moderator Global.
:PRO: ar merita dar sincer mai bine ramai designer:) te descurci foarte bine mareste activitatea iar h3ll ban a luat de la bieber pe nedrept la fel si eu:) acolo nare nici macar o vina am purtat o conversatie si el se gandeste sa ne dea ban:)))
Imagine
Imagine

Cerere respinsa.
Ai avut Moderator Global insa din cauza activitatii care a cazut cu mult ai ramas fara el. Acum, ai mai marit-o, insa in comparatie cu ceilalti e inca mica.
Cu toate acestea, ai o vechime foarte mare. Incearca sa-ti maresti activitatea optand pentru gradul de Manager Resurse. Sau daca momentan tot nu ai cum sa iti maresti activitatea e cel mai bine sa ramai la Designer 2D, fiind unul dintre cei mai buni in acest domeniu pe care ii cunosc si eventual, sa te apuci de 3D pentru a trece la un nivel urmator :).
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator Global”