Re: Cerere ban

VA ROG SA NU LUATI IN SEAMA ACEST COPIL..ERA MOD SWARM SI EL CAND ERAM GATA SA IL OMOR A DAT RELOG!
DUPA CE A INTRAT DIN NOU PE SERVER M-A AMENINTAT CA IMI DA BAN SI CA IMI IA SLOTU+ CA EL A INCEPUT PRIMUL CU INJURIILE!Repet a dat relog la swarm cand eram sa il mor:|

BULLS iti zic eu toata poveste:
Il am si pe __________alex__________ ca martor
Deci era mod swarm.Eu eram gata sa il omor cand el a dat relog.Cand a intrat iar l.am facut copil si el a zis bagamias ..... in stii tu cine...Sa nu vb urat pe forum,Dupa ce a zis el asta recunosc ca si eu i-am zis la fel si el a facut print doar la ce am zis eu...
Deci clar motivul acestui conflict a fost in totalitate vina lui M3N0 pt ca a dat relog la swarm.
Imagine
Imagine

A FosT un Skimb DE cuvine ACEsT pleyar m3n0 a facut PRea multa Zarva pe forum si pe sv Cer Banara lui PRemanenta sau temporara DOvezi la reclmatia mea si la celelalte fura nume si dak vrea cRyYsti sa verifice logurile de la 14:00-16:00 sa vada relog si injuraturi
PS
Edit
AceSt COpil m3n0 Injura Pune Lm Se Baga SPEc Amenitita FAce REclamatie dupa atatea nume si nimeni nu ia facut nimic pana akum daia am zis la reclmatia mea ka ai voi da ban. Dar Asteptam Rsp lu CrYySTi.
Imagine
Imagine
Y!M : yvascu_yonut96

Ps Scz DE duBlu Post Daka Revin CU edit Nu SE intelege nic
deci Nu am pica pe tine DAR InCAlci REgulamentul Pui Lm TE bagi SPec SPargI-lm InjuRi Ameniti REvizuiesteti comportamenutul si no sa mai zica nimeni nic [-x [-x
Imagine
Imagine
Y!M : yvascu_yonut96

:CONTRA: M3N0 nici u nu esti un SFANT si il stiu pe Johny foarte bine el nu ar face asa cv daca nu lai fi enervat u deci sa nu te mai aud :-w
Imagine
Imagine

Cerere respinsa.
Inca o data si vei fi banat permanent.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Cerere Ban”