Reclamatie Danny

Numele tau de pe forum: *zTn*
Numele celui reclamat de pe forum: Danny
Data si ora: 22:55 / 12.02.2014
Motivul reclamatie: Mi-a scos adminul de pe forum chiar daca crysti nu a raspuns reclamatiei... nu credeam ca daca ai o reclamatie deschisa ti se scoate adminul ...
Cand am raspuns in alta reclamatie aveam admin forum. intre timp imi scoate el adminul si imi trimite mesaj ca o sa primesc warn:| serios???
Dovada: aici aveti reclamatia care nu a fost inchisa de unde nu reiese ca am ramas fara admin http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=71&t=15161

iar aici mesajul pe PM de la Danny
Imagine
Imagine

Re: Reclamatie Danny

:CONTRA: :ympray: nu imi merge poza aia calumea,pune-o alt undeva...
oricum daca nu mai are admin pe server degeaba mai are si pe forum.
Imagine
E greu sa nu faci nimic, nu stii niciodata cand termini.

Detinator :Dr.Europacs.Ro :X

:CONTRA: Din cate vad nu mai ai admin pe server,el a facut ce trebuie.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

dar tu ii citesti gandurile lu crysti si eu nu stiu??? poate mi la scos pana revine cu decizia finala. si sinceri sa fim daca tu nu erai admin pe cs.europacs.ro tu nu stiai daca mai am sau nu admin ... atunci ce faceai??? scoateai la ghici???

edit: cum ma sa fie pe chat :)) danny nici nustia . a aflat de pe server ca nu mai am admin ;)
Ultima oară modificat Joi Feb 13, 2014 12:15 am de către *zTn*, modificat 1 dată în total.
Imagine

Chiar is curios nu a raspuns CrYyStI la reclamatie deci avea grad de admin server dar vreau sa vad ce zice Danny :)

EDIT : Vad ca nu a raspuns crysti acolo dar cred ca danny era pe chat cand ia scos gradu lui . Deci :CONTRA:
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”