Reclamatie [BuLLs]

Numele tau in Joc:D[a]Gr[a]y
Numele Adminului reclamat:BuLLs. <
Data si ora:2:34
Harta:zm_cross
Motivul reclamatie:lam intrebat daca da swarm.Atunci ma amenintat ca imi da ban ca iam cerut swarm.Dupa mi-a dat ban 120min nu mor eu ptr 120min dar adminul e varza...
Dovada:http://imagizer.imageshack.us/v2/800x60 ... 2/fc8h.png
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/14/gfrm.png
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x60 ... 4/3jr2.png

P.S:Nu am mai facut poza cand mi-a dat ban nu era asa de important !

Re: Reclamatie [BuLLs]

:CONTRA: 1 la mana nu ai dreptu sa AMENINTI un ADMIN .
2.Si eo tias fi dat ban direct fara discutie .
3.Eo consider ca a procedat corect BULLS + ca te-a si avertizat sa INCETEZI.
4. Daca taceai si nu il tot amenintai cu reclamatie poate ca era altfel situatia dar pana atunci NMK. :-w
Imagine
Imagine

Si in primurand nu ti-am dat permanent ci ti-am dat 120 min (ai scapat)
P.S faza ai cu exterminate am exagerat ca n-am acces :))
(scz ca ma dat replay)

:CONTRA:
1 ai luat ban deoarece l.ai amenintat cu reclamatie pentru ca el nu a dat swarm (nu e obligat sa dea cate swarmuri vor playerii, ci un mod la fiecare 2-4 runde diferenta pentru a nu face abuz)
2 nu stai sa te rogi toata ziua de el sa dea swarm .(un admin stie ce are de facut si cand trebuie dat swarm si alte moduri:) )
3 ai primit ban 120 minute sa te potolesti + te.a avertizat sa incetezi cu amenintarile .
P.S. : Nu mai amenintati admini/playeri pentru a nu se ajunge la conflicte mai aprinse :| . Si voi admini evitati sa va injositi si sa va certati cu playerii , daca nu inceteaza avertizati dupa care ban intre 15-120~maxim (daca continua si se cred mai presus de toti) .
Imagine

bai copiilor
!.Bulls nu am zis nici unde ca mi-ai dat permanent=esti chior
@.Nu l-am amenintat cu reclamatie,el mi-a spus primu vezi ca iti dau ban dar daca sunteti chiori si nu vedeti dovada
#.Nu sunteti demni de admin

bai copiilor
!.Bulls nu am zis nici unde ca mi-ai dat permanent=esti chior
@.Nu l-am amenintat cu reclamatie,el mi-a spus primu vezi ca iti dau ban dar daca sunteti chiori si nu vedeti dovada
#.Nu sunteti demni de admin
1 Nu esti tu in masura sa ne faci pe noi "copii"
2 Ne faci "chiori" + nedemni de admin (spre deosebire de tine noi contribuim cu ceva serverului nu ca tine , stau sa amenint la admini ) .Data viitoare cand mai ameninti vreun admin si sunt eu de fata ai cuvantul meu ca eu personal te banez ! :-w
3 Se vede clar cand il amenintai cu reclamatia
Concluzie :WARN: pentru limbaj + avertisment
Imagine

SErios TOt tu injuri +alte cele tot tu ameniiti :ymbringiton: SI in + mai ai tupeu sa faci reclamatie? Ne faci copii Daka noi sunte-m copi tu ce te consideri ai 40 de ani? [-( :-? :CONTRA: Meritai ban!! COmentatii PRea mult DAka va spune ka nu ie voie lm la modul nemesis Va dau kick SI intrati si injurati dupa [-( :-w
Imagine
Imagine
Y!M : yvascu_yonut96

Tu ai cautat-o.
Reclamatie respinsa.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”