Nume real:dragan
Numele in joc:am9Ani
Gradul pe care il detineti:Moderator
Gradul pe care il doresti:Super-Moderator/Good
Email:miloievici_dragan
Motivul pentru care vrei marire de grad:Vreau sa imi dezvolt adminul si sa am cat mai multe accese!
As dori si Good ptr ca am activitate si ore...http://www.gametracker.com/server_info/ ... rch=Search Dar nu ma supar daca nu e goog si e super-moderator...
Re: Cerere up am9Ani

#6Da mada? Dar u de ce iti mai faci una? Sa sti ca si u ti-ai facut una in ziua care am facuto si eu!
Si Cristy daca cumva nu sti sa citesti a spus ca se face dupa cel putin o saptamana! Asa ca daca tie ciuda ca ajung mai sus ca tine...
Si Cristy daca cumva nu sti sa citesti a spus ca se face dupa cel putin o saptamana! Asa ca daca tie ciuda ca ajung mai sus ca tine...

#7Doamne fereste.. TimeShift ne.a inchis acum 2 up-uri amandurora cererile si a zis ca e voie doar una pe luna.
Apropo.. si daca eu am facut.o pe a doua e pentru ca nu am primit up .. deci e inexistenta...Doamne fereste.. nu m.am gandit frate ca daca vei mai mare la grad ca mine gata sa iti dau contra.. ci pentru ca te grabesti.. eu nu am mai primit un up de anul trecut.. pe cand tu ai primit saptamana trecuta..
sa nu intelegi gresit ca am ceva cu tine..
Apropo.. si daca eu am facut.o pe a doua e pentru ca nu am primit up .. deci e inexistenta...Doamne fereste.. nu m.am gandit frate ca daca vei mai mare la grad ca mine gata sa iti dau contra.. ci pentru ca te grabesti.. eu nu am mai primit un up de anul trecut.. pe cand tu ai primit saptamana trecuta..

#10Trebuie sa fie cel putin o saptamana disanta de la ultima cerere
Trebuie sa aveti cel putin 30 ore in plus fata de ultima cerere
Deci am facut cu 30h in plus si pana raspunde cristy sa stiti ca se socotesc orele! Dar nah...
Trebuie sa aveti cel putin 30 ore in plus fata de ultima cerere
Deci am facut cu 30h in plus si pana raspunde cristy sa stiti ca se socotesc orele! Dar nah...

Meriti esti foarte actiV.