[Reclamatie] Cr3@tz@

Numele tau in Joc:|S.w.a.t.|Claw
Numele Adminului reclamat:Cr3@tz@
Data si ora:21ianuarie - 2014
Harta:de_train
Motivul reclamatie:Deci a intrat un player cu numele HTL si creatza i-a spus sa treaca pe la ea si eu i-am spus du-te sa o satisfaci :| si mi-a dat exterminate.
Desi nu am facut nimic grav a fost o gluma + nu are dreptul sa imi de-a.
EDIT: Mi-a mai dat o data

edit... imi da de fiecare data cand intru pe server.
Dovada: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x60 ... 1/dxe8.png
Hai in vacante
Pe la Saint Tropez
Prin America si prin Africa
Ca trece viata
Ragadaga da

Imagine
<-- Actori fara HollyWood :))

Re: [Reclamatie] Cr3@tz@

De cand iti permiti tu "glume" de astea cu mine? Si vezi ca ai gresit numele jucatorului. Eu ti-am mai zis tie ca ai gura cam mare si iti permiti cam multe cu mine. Acum 2 zile ma luai tu pe mine la intrebari ce si cum fac. Lasa tupeul mai moale. Si o sa-ti dau exterminate pana inveti sa vorbesti si sa lasi ordinele la adresa mea. Comprendre?
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

Nu stiu ce sa zic , intr-un fel e bine pentru ca iti permiti cam multe , dar eu ias fii dat ban 120min sa se calmeze , dar ai mai intrecut masura de cateva ori.
Imagine
Imagine
Imagine
Last road..

Scuzati-ma ca intervin dar + ca ai dat retry de nush cate ori oata ce ai luat ban de la admin si daca te simti neindreptatit faci reclamatie :) .

De cand iti permiti tu "glume" de astea cu mine? Si vezi ca ai gresit numele jucatorului. Eu ti-am mai zis tie ca ai gura cam mare si iti permiti cam multe cu mine. Acum 2 zile ma luai tu pe mine la intrebari ce si cum fac. Lasa tupeul mai moale. Si o sa-ti dau exterminate pana inveti sa vorbesti si sa lasi ordinele la adresa mea. Comprendre?

Ai incalcat regulamentul Nu ai voie sa dai exterminate aiurea . Si cine ma rog ai fi u fata?
edit

Cod: Selectaţi tot

8. Banarea jucatorului pe motiv de insulta se va pedepsi cu avertisment sau -grad.
Hai in vacante
Pe la Saint Tropez
Ca trece viata
Ragadaga da

Imagine

Daca eu i-au -grad, tu pe sv asta nu mai calci. Si asta ma asigur eu. Ca sa vezi cine pe cine rezolva, si ca sa vezi care este treaba mea pe care nu mi-o fac, dupa cum zici tu.

EDIT: UN WARN PRIMESTE INDIVIDUL ASTA SAU TREBUIE SA MA OCUP EU DE EL IN CONTINUARE????????????

EDIT 2: Si regula zice ca banarea jucatorului se pedepseste cu -grad. Iar eu i-am dat doar exterminate. Nu sunt la scoala aici ca sa fac lectii de vocabular cu el. Asta trebuia sa faca parintii lui, sau profesorii la scoala, nu eu. Ca asa sa trezit si acum 2 zile ca imi ceara el explicatii si sa zica ca nu sunt buna de nimic si cate si mai cate minuni. In acea zi l-au avertizat si adminii Toos si Guf sa-si controleze limbajul si comentariile inutile si nu sa linistit pana nu a primit gag.
Si revenind la regula, mie una nu mi se pare ok. Adica eu sunt obligata sa stau sa ma faca albie de porci orice incult, ca sa nu primesc - grad. Ar trebui editata acea regula ca nu cred, ca tie Cristy ti-ar conveni sa te faca unu de tot rasul si sa-si bage si sa-si scoata in familia ta si tu sa-i dai doar un gag.
Ultima oară modificat Mar Ian 21, 2014 10:45 pm de către Cr3@tz@, modificat de 3 ori în total.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

am fost si eu pus in aceeasi postura..si nu am stat la discutii...
....sunt playeri care odata ce te vede ca esti permisiv la insulte isi ba ....aia de tine..findca sunt pusi la protectia regulamentului...
sunt admini care isi pretuiesc gradul mai mult decat caracterul lor...ei uite ca de data asta nu ai dat peste un asemenea admin..bravo colega...
nu pot da decat :CONTRA: ...si pe viitor las-o mai moale cu ironiile si vb de "duh"..poate e invatatura de minte...plus ca e fata....
edit 1..nu mai da replay la orice..ai edit..

dk se intampla numai acum...te intelegeam...dar nu a fost numai odata...am fost eu de fata odata pe srv nu ca admin ci cu alt nume...
...imi mentin parerea...
Ultima oară modificat Mar Ian 21, 2014 7:27 pm de către TOxIQ, modificat 1 dată în total.

Aman doi sunteti de vina cate un pic... :(
Creatza nu trebuia sa dai exterminate... ajungea numa ban 120min...
Iar tu s.w.a.t sa nu iti permeti sa faci astfel de glume cu adminii...
:CONTRA: reclamatiei !!!
Imagine

JUVE pe mine nu prea ma intereseaza pe un sv prietenia dintre admini , am fost si eu admin la randul meu , dar nu se face asa regulementul era regulament nu exista asa ceva ca un admin sa ameninte ,

Cod: Selectaţi tot

Daca eu i-au -grad, tu pe sv asta nu mai calci. Si asta ma asigur eu. Ca sa vezi cine pe cine rezolva, si ca sa vezi care este treaba mea pe care nu mi-o fac, dupa cum zici tu.
. Nu prea ma intereseaza ca e fata nu trebuie sa fiti mereu uniti ca admini ca ala da PRO /CONTRA ca e varmiu ( cel mai bun prieten al meu) etc.. sti ds ce e vorba. Aici nu trebuia sa imi de-a mie acuma exterminate . Ce am zis rau cand am spus Du-te sa o satisfaci ?? stiti roamana macar Du-te si fai pe plac.... Orcum nu stiu ce sa mai zic a incalcat regulamentul.
Hai in vacante
Pe la Saint Tropez
Ca trece viata
Ragadaga da

Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”