Numele de pe forum: a!3xEy
Email: alexey72@yahoo.com
Intrebare: dupa cum stit am un server de surf sau contectat 2 playeri si cand vreau sa il atac pe unu dintre ei ( din echipa adversa) nu ii da nici un dmg . deci care ar fi problema?
Re: [Intrebare]
#2a!3xEy stii care ii problema ai o problema la addon la unul dintre plugin-uri:Propunere mea este sa iti schimbi modul la server+ca ai si probleme cu addonul si se populeaza foarte greu ce le cu mod surff.Parerea mea ar fi sa iti bagi un mod zombie (zombie plague 4.3) daca ti-este greu cu addonul iti fac eu unul mod zombie plague 4.3 .Daca doresti,parerea mea ar fi ca acuma aceste moduri se populeaza cel mai repede.si asa o sa primesti bani si pe admin si pe vip.Dar fa ce crezu u ce iti place tie,dar cerdema cel mai usor de popula este modul zombie plague 4.3 cum este zp.europacs.ro este de cateva luni si aproape tot timpul este full

2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
#3Problema nu e decat de la Addons.
Schimba-l ! Si adaugai cateva pluginuri de baza.
Schimba-l ! Si adaugai cateva pluginuri de baza.

#4unul dintre pluginuri creaza problema...
Daca faci server de respawn si de acolo poti sa scoti bani frumosi... pui sa fie vip pe bani si faci ca gradul vip sa iti dea +50hp (total 150hp) si mai sunt si alt lucruri...
Daca faci server de respawn si de acolo poti sa scoti bani frumosi... pui sa fie vip pe bani si faci ca gradul vip sa iti dea +50hp (total 150hp) si mai sunt si alt lucruri...

Nu ai niciun server in comunitate.