[Reclamatie]VIperKid :|

Numele tau de pe forum:Vulpasyn
Numele celui reclamat de pe forum:Viperkid
Data si ora:Acum
Motivul reclamatie:Ban pe serverul lui aiurea (daca faceam acolo inchidea reclamatia)
Dovada:Sa incepem:
Prima data am facut cu black un print in care reiese ca nu are Viper Bani :)) (Gluma RIVS,Cipi,Nepotu,Bunicu si toti care mai erati de fata , ne-am facut chestii dastea intre noi :)) v-ati suparat cumva) buuuuun...dupa care i dau si eu un PM lui CrYyStI cu ce sa intamplat si mi-a spus ca sa nu exageram sa nu avem surprize , dupa care vine seara..bunicu ma cheama pe mine si pe Nepotu la un cs pe serverul lui ViperKid :) CsX , buun , dupa care el imi zice cat am dat eu pe steam , i-am raaspuns frumos si civilizat (pana aici nu am vorbit cu el deloc deci nu i-am facut nimic) poate confirma si bunicu sau nepotu , bun , dupa imi spune sa-mi cer scuze si i-am spus ca nu vorbesc cu el si ca nu ma intereseaza ce spune :| ,( l-am ignorat) dupa imi spune ca daca nu-mi cer in 5 secunde scuze ma asteapta o surpriza , nu i-am raspuns nimic (l-am ignorat) dupa partea cea mai tare este ca ma trezesc cu cs-u inchis si cu lagu 4000 :| deci era pe steam :) m-a nenorocit.
Nepotu , Bunicu , Cipi , RIVS , Black si cine mai erati de fata cand ne jucam si faceam glume intre noi spune-ti sincer daca v-ati suparat , va rog frumos..
P.S. VREAU SA RASPUNDA CRISTI LA ACEASTA RECLAMATIE , NIMENI ALTCINEVA.

Edit: Bunicule , de astazi incepand numai ai ce vorbi cu mine , Viper te-a pus pe tine sa ma aduci pe server sa-mi dea eliminate , bun , frumos din partea ta.
Imagine

Re: [Reclamatie]VIperKid :|

Eu unul m-am suparat pentru faza cu JB...
Nu-i bai, tin la glume nu ca altii.. Trec cu vederea...
Dar totusi.. Avand in vedere ca l-ai facut sarac... Gluma sau nu, puteai sa-i spui "scuze" ca nu te dureau mainile... 5 litere... Si avand in vedere ca-i serverul lui si ca nu tine la glume... Cum ai vazut si pe cs... Dau exterminate pentru ca sunt jigniti pe mess.. Cam asa a fost si aici.. S-a simtit ofensat...
Sincer, puteai sa-i ceri scuze.. Eu v-am lasat in pace.. Puteam si eu sa va dau... Si tie si lui danny pentru stiti voi ce..
Imagine

Omul batman, sa presupunem ca era o alta persoana in locul meu si parintii lor chiar erau in acea situatie in care era si el, acea persoana nu s-ar fi simtit prost? Jignita? Cand el stie ca nu este intr-o situatie prea buna si o duce rau?
ReaDyX nu am zis sa nu glumesti, dar ai intrecut limita. Daca treci de acea limita suporti consecintele. Eu v-am spus la mai multi ca cine trece prin eliminate cu steam / fara greu scapa cu CS viu, nu m-ati crezut. Dovada ReaDyX :)

Alta data masoara-ti cuvintele si gandeste-le de mai multe ori inainde sa le spui pentru ca nu sti cu cine vorbesti si in ce situatie se afla acea persoana :)

Viper si mie mi-ai dat ^#(^ atuncea eliminate cand puteai foarte frumos sa imi dai un simplu ban.Mi-ai strica tot csu.
De ce crezi ca niciodata nu o sa fie 32/32 cum ti-ai dori ? deoarece nu ai grija de el =p~ . daca intrecea masura i dadeai gag.
daca dadea retry ban. :ymtongue: exact cum e normal destroy si celelalte din cate stiu eu se dau la codati. :-w pentru ce l-ati mai chemat pe server ? daca aveati planuit sa i dati ? :-?
Voi totdeauna trebuie sa va certati..... :-?? eu cand am incercat sa te ajut :)) tu nu aveai dubi.....
Pacat ca i-ai distrus cs-u unu jucator care nu a facut nimica.eu sunt pro reclamatiei P.S Ready ne-ai dovedid ce ? daca intr-u cu russianx-guard nu mai dai nimica.
Scuze ca am postat readxy

Edit : Te rog intra pe server :) doar 2 minute sa vezi ca te afectez
Ultima oară modificat Dum Ian 05, 2014 12:32 am de către Distrus ;), modificat 1 dată în total.
Imagine
E greu sa nu faci nimic, nu stii niciodata cand termini.

Detinator :Dr.Europacs.Ro :X

Loool. Nu inteleg. Ii faceti reclamatie pentru ca da ban pe serverul lui ? =)) Si cine-i poate face ceva ? E serverul lui , a platit. Ce treaba ai tu ce face el pe serverul lui. :|
Imagine

Eram şi eu de faţă când glumeaţi :|
Bine aşa părea ... anyway :| trebuie sanctionat .. nu faci aşa ceva din cauza unor glume să fim seriosi!
Cel mai deştept cedează primul :| .. pe aici trebuie să ne avem toţi bine :| dacă vă stricati cs-u unu` la altu` dintr`o glumă :| .. mai sunteţi si mari in grad da`ti si exemple proaste la ceilalti!
Designer EuropaCs Community
Imagine

:CONTRA: Fara suparare ReadyX dar uite sa o luam in felul urmator. Aici e sectiunea De reclamatii STAFF.Stiu el face parte din staff.Dar acest lucru nu s-a intamplat pe forum ci pe server-ul lui. Inteleg foarte bine daca faceai pe sv lui iti dadea t/c . Dar cel mai bine il intrebi pe CrYyStI tu cam ai exagerat ce ii drept cu editatu mesajelor...El poate s-a simtit jignit faptul ca l-ai facut sarac. Cred ca si eu ma simteam la fel. Dar nu cred ca reactionam in felul acela. Si tu ai gresit atunci cand a zis pe server " daca tu te crezi bogat dc nu iti iei alt steam " ceva in genu... Nu trebuie sa te lauzi ca esti bogat sau ca ai bani. Toti mai trecem prin perioade mai grele. Cam asta am avut de spus ... Bafta.

EDIT: Ma scuzi ReadyX da el a zis acum mi-am adus aminte mai bine...
Ultima oară modificat Dum Ian 05, 2014 12:53 am de către Gr33N., modificat 1 dată în total.

:CONTRA: Fara suparare ReadyX dar uite sa o luam in felul urmator. Aici e sectiunea De reclamatii STAFF.Stiu el face parte din staff.Dar acest lucru nu s-a intamplat pe forum ci pe server-ul lui. Inteleg foarte bine daca faceai pe sv lui iti dadea t/c . Dar cel mai bine il intrebi pe CrYyStI tu cam ai exagerat ce ii drept cu editatu mesajelor...El poate s-a simtit jignit faptul ca l-ai facut sarac. Cred ca si eu ma simteam la fel. Dar nu cred ca reactionam in felul acela. Si tu ai gresit atunci cand a zis pe server " daca tu te crezi bogat dc nu iti iei alt steam " ceva in genu... Nu trebuie sa te lauzi ca esti bogat sau ca ai bani. Toti mai trecem prin perioade mai grele. Cam asta am avut de spus ... Bafta.
A?
Vorbesti serios ? Cand am spus eu pe server ca am bani si ca imi iau alt steam?
Poate el a spus asta , ca am bani si imi iau alt steam , eu nu am scos o VORBA.
Nu i-am spus nimic , absolut nimic.

Edit2: O luam asa.
I-am spus povestea lui CrYyStI in PM ! Dupa mi-a spus sa numai fac glume dinastea .
Ok nu am mai facut , am intrat pe serveru tau si direct eliminate :|
Asa se procedeaza ?
REPET: Nu am mai facut glume cu tine cand mi-a zis CrYyStI IN PM !
Imagine

Omule, ai inceput primul. Daca nu aveai glume proaste nu se ajungea aici. Cum ti-am mai spus si sus, daca era altcineva in locul meu si i-ai fi spus asa el tot asa s-ar fii simtit el stiand de situatia lui.

Alta data masoara-ti cuvintele.
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”