[Scoatere Warn]ROM-tele-VoTkA

Numele tau de pe forum: ROM-tele-VoTkA
Posturi: 20
Numarul de avertismente: 1
Data si ora cand ai primit avertisment: 01 Ian 2014, 17:16
De la cine ai primit avertisment?: C!pY
Motivul pentru care ai primit avertismentul: Am postat la cereri admin/slot/vip si numai aveam gradul de admin .Dar in urma cu o zi il aveam .Cand am postat nu am fost atent ca numai am gradul . Am vorbit cu crysty si mi-a zis ca se fi putut sa mi se scoata gradul din cauza ca nu am postat la prezenta generala . Oricum eu l-am anuntat ca am PC stricat si nu voi mai intra pe server dar cate putin voi intra pe forum de pe laptop sau telefon ( laptopul nu-l am mereu la dispozitie ). Mi-a zis sa fac cerere admin server ca sa-l primesc inapoi . PS: Poate din cauza ca nu am fost in perioada asta foarte activ nu am aflat ca trebuie sa postez acolo .
Dovada care sa va sustina nevinovatia: Altceva nu am de zis ...

Re: [Scoatere Warn]ROM-tele-VoTkA

Ai intarziat la prezenta,e vina ta,mai da si tu pe forum,nu numai pe sv :-j Mai faceti si gura :-j
:CONTRA:

Se pare ca nu ai citit ce am scris eu ! Pe server nu am intrat deloc findca am PC stricat . Iar pe forum intru din cand in cand , eu de unde sa stiu ca trebuie sa postez la prezenta generala. Si in primu rand ca admin pe server daca am absenta cum sa postez la prezenta generala ????? Absenta = I-am dat PM lu Crysty findca sectiunea absente & retrageri este inchisa !
Încuiat

Înapoi la “Cerere Scoatere Warn”