Re: [Reclamatie] RIVS

Alex lasa reply-uri multe si fara rost.
La fel si ciobotea.
Daca vrei, iti las si cateva exemple..
:CONTRA: reclamatiei. Si daca a gresit, asta e.. Ii scoate warn-ul si gata. Nu uita ca si tu ai dat warn si ban fara motiv ;)

EDIT: Te-a luat la misto? Si te superi pentru asta? Si eu pot face azi misto de cipi (in gluma), maine face el de mine sau facem misto unu' de altu'..
Imagine

Se vede ca-mi porti ura. :)) Ai cautat ceva ca sa-mi faci reclamatie, chiar ceva de 2 saptamani in urma. :)) Nu-mi vine sa cred cata ura ai pe mine. N-am dovada deoarece aici nu suntem ca pe server, sa ai dovada inaine sa dai ban. Si nu cred ca cineva de pe forum face print inainte de warn. Nici nu-mi amintesc pt ce a fost acel warn. Daca Alex Relax considera ca am dat acel warn gresit imi facea el reclamatie, nu tu, acum dupa 2 saptamani de atunci.

:CONTRA: , Daca RIVS a dat warn eu cel putin cred ca a dat pt. ca Alex.. A incalcat regulamentul.
Designer EuropaCs Community
Imagine

:CONTRA:
as vrea sa pun altfel problema .
1) Din cate stiu danny nu este avocat.
2) Administratori raspund doar in fata lui cristy
3) De cand ceri explicatii cuiva care are 2 ani experianta in a modera un forum si nu a facut in 2 ani de zile atatea greseli cate ai facut tu in 4 luni de zile ..
4) Daca danny asa doresti poftim:
Ban dat fara motiv :
Imagine
Imagine

in contextul acela "Futere " este folosit ca : Excelent Grozav..
In concluzie Danny face abuz de putere si cand i se cer explicatii dureaza cam vreo 2 zile cearta cu el ca este mare co-administrator ..
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

Contra reclamatiei.Danny,RIVS este Administrator,iar tu co-administrator.Iti este superior.
Novicii nu cer explicatii superiorilor.
Administratorii raspund doar in fata fondatorului.El ii judeca pe toti.
-C!pY ,Oana se refera 100% in acea propozitie la injuratura "a f**e" ,nu cred ca ar fi zis:
"Sunteti grozav sa moara gimi faceti reclama ca disperatii."
Imagine

Contra reclamatiei.Danny,RIVS este Administrator,iar tu co-administrator.Iti este superior.
-C!pY ,Oana se refera 100% in acea propozitie la injuratura "a f**e" ,nu cred ca ar fi zis:
EXACT !!!!!!!!!!
chiar se referea la injuratura !! nu are sens propozitia care a spus-o Black !
deci e clar ca a fost o injuratura !!!
Imagine

Sunteti grozavi = Sunteti nesimtiti, nemaipomeniti... Cam asta vrea sa zica... Nu a vrut sa zica "a f**e" ;) Avand in vedere ca cineva a fost la ea pe com. si a facut reclama, ea a venit sa ne spuna ca suntem nemaiponeti, grozavi cu sensul ca suntem nesimtiti, fara pic de respect. Cel putin eu asa vad.
Imagine

Danny imi pare rău dar ai luat-o razna pentru că:
1. Cum a zis si C!pY mai sus:
De cand ceri explicatii cuiva care are 2 ani experianta in a modera un forum si nu a facut in 2 ani de zile atatea greseli cate ai facut tu in 4 luni de zile.

2. De cand dai ban fără să-l gândeşti putin? Adica cum ai putut s-ai dai ban la membru acela fara sa sti ce inseamana acel cuvant (puteai intreba un alt membru inainte de ai da ban nu dupa)
Daca erai un membru care primise Co-Administrator fara a trece prin MG mai ziceam dar tu care ai fost si mg si moderator nu pot sa cred ca a fost din greseala.
3.Te cam certi foarte des cu toti membri comunitati si iti cam dai aiere (imi pare rau dar m-a deranjat foarte mult prostia care ai facuto).

Sigur Black nu se refera la injuratura de mai sus iti zic eu sigur deoarece ea a vrut sa ne "stanjeneasca"(cam asa ceva) prin spunerea acelui cuvant IRONIC ...in fine oricum ce a facut danny atuncea CrYyStI nici nu s-a uitat :-j .In fine.

Cat despre reclamatie :CONTRA: Sigur o sa zici ca am ura pe tine dar nu imi pasa. Deci la reclamatia asta eu sunt CONTRA deoarece RIVS nu are mintea unui copil de 15-16 ani care sa tina in telefon vreo 800 de poze doar cu warn-uri si cu certurile care au fost pe ECS...RIVS are mai multa minte decat tine si mai multa experinta decat tine...dar in fine.Orice warn dat de el e cu vreun motiv . Oricum daca vine Alex Relax zice ca el a gresit si nu tu. S-au poate tu il pui sa zica ca el nu a facut nimic :))) . Se vede ca vrei sa scapi de mine,de C!pY si de RIVS. Pana nu ne vezi albi nu te potolesti.

Si tu ai dat ban si warn fara motiv .
Acum nu toata lumea poate face print , eu cel putin nu fac pentru ca stiu ca nu-l dau asa fara ca respectivul ce primeste sa nu fii facut nimic.
In plus RIVS are experienta fara de tine , stie ce face , nu da ban - warn aiurea. :-j
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”