Re: Pentru binele Srvului Cs.Europacs.ro si a forumului:)

Si eu sunt admin vechi,deci as putea sa ma ocup :D.
Ideea e asa,ceea ce a zis White cu yeep si TIme e corect,mai ales ca yeeep nici nu joaca cs.
White se ocupa cu zm-ul,deci m-as ocupa eu de Cs.EuropaCs.Ro pentru ca sunt activ,si stai linistit viruse caci sunt corect ;).
Oare de ce ii vreti pe enzo si mode?...Ca sa tina cu voi...Si toti adminii sa va sustineti in prostii,sa se ajunga la ce s-a ajuns cu extez si Chis.
De data asta voi avea grija sa nu mai fie asa ;).

Edit: Creata,nebunie a fost si cu cei 2,asa va fi si acum,dar in fine...Sa vedem :).
Lingusitor din nou ? Acelasi om :-w. Nu , nu , NU. Nu te vrem , nu intelegi ? Tu esti admin vechi ? Cum sa fi tu admin vechi ma ? Ca eu am de 2 ori vechimea ta , apai good sau enzo .. ? D-aia ii vrem pe ei. Pentru ca stim ca sunt corecti , si ne cunosc bine fiind ce-i mai vechi. Inca o data. NU TE VREM. Stii bine ca nu te suportam nici unul da ? De ce insisti ? Doar pentru ca ai mg pe forum crezi ca vei fi seful nostru ?
Imagine

bun poate multi va intrebati dc am spus Co-adminstratorii si Adminstratorii faza e ca dac propuneam sa fie vreunu din noi iar se iesa cum a iesit si inainte ca vai doamne tinem unu cu altu si pnm wh!t3 eu unu te inteleg:) dar crysti dac vrea ca forumu sa nu raman descoperit avem nevoie de cnv care sa se ocupe de asta pentru asta mam gandit la voi iar danny tiam mai spus si dac e nevoie o sati mai spun:) si app nu conteaza ca wh!t3 sau yeeep sau time sunt pe zm sau cv in genu e vba de forum si cred ca oricine poate vedea un aim:) sau un wall clar:P mai ales cand wh!t3 joaca la sunet
Imagine
Imagine

Deci.. Sa o luam de la inceput
1. Daca good, enzo sau virus s-ar ocupa de Cs.EuropaCs.Ro va garantez ca juma' de server va avea exterminate iar cererile unban si reclamatiile vor trece orice limita
2. Voi ii vreti pe cei 3 neaparat pentru ca stiti ca ii puteti "manipula" usor si ca sunt de acord cu voi in orice privinta
3. Ca totul sa fie corect, trebuie pus cineva care nu are nicio treaba cu niciun admin pe server, un om corect, cinstit care nu poate fi manipulat sau luat de prost
4. Ii propun pe white sau danny pentru ca sunt capabili de a avea grija de server
5. Voi nu-l vreti pe danny pentru ca va este frica de el, stiti ca nu o sa fie de acord cu ceea ce faceti si ca nu o sa fie de partea voastra. O sa fie corect ceea ce nu va convine. Voi vreti unul din "oamenii vostri". Aici nu e vorba de vechime, activitate... Voi ii vreti strict pe cei 3!
6. Daca-mi aduc bine aminte, cativa dintre voi cand au ajuns la grad mare au dat destroy la tot server-ul :-?
Imagine

Sunt pro,dar si cu adminii vechi :D

PS:Danny,de ce tii mortis sa te ocupi tu???

Eu nu ma tem de Danny,nu am de ce :)

Skepsist:Vreau pentru ca sunt activ pe forum,iar cererile le pot rezolva intr-un timp foarte scurt.
Alt motiv pentru care vreau il gasesti in titlul topicului ;).

Nu zic nu,dar toti vor trage spre retragere ;)

Skep: Si ce vina am eu,atata timp cat voi fii corect si cinstit? ;)).

Nu stiu,Crystyi sa decida :D
POLI si atat.
Imagine
Unitate si loialitate.

1. Daca good, enzo sau virus s-ar ocupa de Cs.EuropaCs.Ro va garantez ca juma' de server va avea exterminate iar cererile unban si reclamatiile vor trece orice limita
2. Voi ii vreti pe cei 3 neaparat pentru ca stiti ca ii puteti "manipula" usor si ca sunt de acord cu voi in orice privinta
3. Ca totul sa fie corect, trebuie pus cineva care nu are nicio treaba cu niciun admin pe server, un om corect, cinstit care nu poate fi manipulat sau luat de prost
4. Ii propun pe white sau danny pentru ca sunt capabili de a avea grija de server
5. Voi nu-l vreti pe danny pentru ca va este frica de el, stiti ca nu o sa fie de acord cu ceea ce faceti si ca nu o sa fie de partea voastra. O sa fie corect ceea ce nu va convine. Voi vreti unul din "oamenii vostri". Aici nu e vorba de vechime, activitate... Voi ii vreti strict pe cei 3!
6. Daca-mi aduc bine aminte, cativa dintre voi cand au ajuns la grad mare au dat destroy la tot server-ul :-?

fukita :D ...fac eu o propunere mai buna....nu vrei tu cu Danny sa te ocupi de sr???
=)) =)) =)) ce gluma glumeata am spus...nu??? :D
Ultima oară modificat Joi Dec 19, 2013 12:31 am de către BoTzY, modificat 1 dată în total.
Motiv: Warn pentru off-topic...Comentariul tau nu are nici o legatura cu propunerea+te-am avertizat sa nu mai postezi pe langa subiect.

Dani , si dani2.. Doamne , Stiu ca va venerati unul pe celalalt. Dar nu aici . Serverul nostru n-are nevoie de voi. Iar tu dani2 de ce postezi aici regulile tale ? Ai admin ? Nu-l vreau pe dani pentru ca nu e corect. Va zic de ce. El isi ajuta mereu prieteni. Asa zisii "prieteni" (Care se dau bine pe langa el doar pentru protectie) . Iar stiind ca noi nu-l suportam ? Va dati seama ce va fi , nu ? Dani , stiu ca te va supara aces comentariu , insa este doar adevarul. ;)
Imagine

Re: Pentru binele Serverului Cs.Europacs.ro si a forumului:)

eu nu ravnesc la nici un post...il dau codatului de fukito si ingamfatului de danny...le dau lor ceeea ce eu nu am...si nici nu voi avea :D ...eu zic ca e de ajuns cu postatul si cu idei de astea nastrusnice...de forum se va ocupa crysty iar noi de server...fiecare ce stie mai bine :p ..din cate imi aduc aminte a mai fost vorba despre asta http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=76&t=9941 asa ca nu mai faceti topicuri inutile...se va ocupa crysty ..e baiat tanar si o sa faca fata.

Fukito cu Danny am avut probleme pt ca a adus un nesuferit de pe zm sasi bata joc de noi deaia nul vrem Propun ca Enzo si GOOD MODE sa se ocupe de Forum
Încuiat

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”