O propunere...:-?

Propunere:Sa nu mai fie necesar sa postam FIECARE BAN in ban list....si doar care se merita
Print-uri(daca este cazul):nu este
De unde v-ati inspirat:ma gandeam si eu doar...
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?:Ar usura munca adminilor
Descrierea propunerii:Poi nu cred ca e absolut necesar sa postam fiecare ban..gen neprezentare ss..injuraturi si chestii minore...pentru ca pot sa vina aici cu o reclamatie sau o cerere unban.......Dupa mine in ban list sa postam doar demo la codati cu aim+wall...poze suspecte si chestii gen....Acum depinde cum credeti si voi! e doar o propunere!

Re: O propunere...:-?

Eu sunt :CONTRA: . As dorii sa postam fiecare ban , ca mai sunt playeri care vin si se descurca pe forum , se uita la banlist-ul tau si se gasesc acolo. Evitam o cerere unban sau o reclamatie. Urmatorul motiv ar fii : Eu de exemplu nu postez ban-urile si imi schimb win sau imi reinstalez cs , si unu imi face reclamatie. Ce fac ? Nu mai am dovada. Asa le upload-ezi si postezi demo-urile in lista de ban-uri.
Imagine

Eu sunt :CONTRA: . As dorii sa postam fiecare ban , ca mai sunt playeri care vin si se descurca pe forum , se uita la banlist-ul tau si se gasesc acolo. Evitam o cerere unban sau o reclamatie. Urmatorul motiv ar fii : Eu de exemplu nu postez ban-urile si imi schimb win sau imi reinstalez cs , si unu imi face reclamatie. Ce fac ? Nu mai am dovada. Asa le upload-ezi si postezi demo-urile in lista de ban-uri.
Da si eu sunt :CONTRA: propunerii.
Trebuie sa postam fiecare ban :)
Imagine
Imagine

:CONTRA: ce are daca postam fiecare ban?
in acel ban list se vede si activitatea adminilor adica eu daca nu postez niciun ban 2 zile adica gen aim .... si daca o luam dupa tine sa nu postam neprezentare ss etc....(cam astea sunt majoritatea banurilor) ... nu s-ar vede activitatea
Imagine

:CONTRA: ce are daca postam fiecare ban?
in acel ban list se vede si activitatea adminilor adica eu daca nu postez niciun ban 2 zile adica gen aim .... si daca o luam dupa tine sa nu postam neprezentare ss etc....(cam astea sunt majoritatea banurilor) ... nu s-ar vede activitatea

daca nu dai 1 ban timp de o sapt nu inseamna ca nu ai avut activitate parerea mea.!..eu daca joc 4-5 ore pe zi si nu prind nici un codat chiar daca fac ss si chestii gen(adica playerii joaca corect chiar daca sunt suspecti) nu inseamna ca nu am activitate!...:)....

:T/C: Ban listul este pt a posta un ban ,in asa fel incat si ceilalti admini sa vada banul respectiv si sa verifice daca x sau y este banat sau nu.De asemenea ban listul este necesar si pt pastrarea dovezilor pt banul respectiv.
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
Încuiat

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”