Numele celui reclamat de pe forum: Bunicu' (Valkyrie™)
Data si ora:26.12.2013
Motivul reclamatie:Posteaza harti la resurse counter strike 1.6 cu link-ul de download invalid.Am gasit ceva harti la care nu merge download-ul.
Dovada:

| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |

Cod: Selectaţi tot
Invalid or Deleted File.
The key you provided for file access was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on MediaFire. This occurs when the file is removed by the originating user or MediaFire.
Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.

| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |

puteai sa il anunti prin pm

Inainte de a posta in topic trebuia sa verifici link-ul de download, dar tie ti-a fost lene.Primesti un avertisment.Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator