[Reclamatie]Bunicu'

Numele tau de pe forum: Phx™
Numele celui reclamat de pe forum: Bunicu' (Valkyrie™)
Data si ora:26.12.2013
Motivul reclamatie:Posteaza harti la resurse counter strike 1.6 cu link-ul de download invalid.Am gasit ceva harti la care nu merge download-ul.
Dovada:
Imagine
Imagine
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Re: [Reclamatie]Bunicu'

Doh,tu vezi ca sunt inchise nu?
Bunicule,e adevarat,era datoria ta sa verifici link-urile sa fie functionabile.
Sectiunea mape ar trebui inchisa.
Revin cu pro/contra dupa verificarea link-urilor.
Edit: PRO,dragule,toate sunt asa:

Cod: Selectaţi tot

Invalid or Deleted File.
The key you provided for file access was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on MediaFire. This occurs when the file is removed by the originating user or MediaFire.

Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.
Si dupa cum se vede, http://www.mediafire.com/ nu are nimic.Cand postezi pentru + ,mai verifica si link-urile.
Dar fiind inchise nu stiu ce sa zic...
Modifica link-urile la cele deschise...lasa-le pe alea inchise.
Ultima oară modificat Joi Dec 26, 2013 10:18 pm de către Shompy, modificat de 2 ori în total.
Imagine

Da, nu merge link-ul.
M-am apucat acum sa pun altele ;) Cred ca a picat mediafire.. Cel putin la mine mergeau cand le-am luat.

EDIT: Site-ul de pe care le-am luat este destul de vechi. HARTILE in general sunt vechi. Nu prea sunt harti noi. Link-urile sunt "uzate" mai ales astea de pe mediafire care sunt praf. Imi cer scuze pentru greseala.
Ultima oară modificat Vin Dec 27, 2013 12:00 am de către Bunicu', modificat 1 dată în total.
Imagine

A modificat cam toate la care nu mergea download-ul,nu stiu daca mai are rost reclamatia.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

are rost reclamatia :-w bunicule daca nu zicea Phx de linkuri venea un user peste 1 un an ce faceam??
ai grija ce postezi...nu posta pentru + gandestete ca suntem toti pt comunitate...
Imagine

:ACCEPTAT: :T/C: Inainte de a posta in topic trebuia sa verifici link-ul de download, dar tie ti-a fost lene.Primesti un avertisment.
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”