RECLAMATIE V1RUS!!!

Salutare! Este pentru prima oara cand fac o creclamatie deoarece niciodata nu am jucat cu coduri si nu am avut de ce sa fac reclamatii.
Joc pe servarul vostru de circa 1 an cu Nick name : ExTaZz.
- Administratorul "V1RUS" mi-a dat BAN PERMANENT fara motiv. Nu m-a atentionat cum trebuie sa faca un administrator (conform regulamentului) nici macar poze nu a facut si nici macar motivul BAN-ului nu l-a spus. Si in plus FAVORIZEAZA SI PRIETENII CU CARE INTRA LA JOC! Ne jucam pe Fy_snow si dintr-o data am primit BAN doar pentrul faptul ca nu imi facea fata. Mentionez ca nu este la prima abatere si am cativa prieteni care au primit BAN din senin de la el. Eu am experienta de 6 ani si clan cu care joc in PGL si merg anual la concursuri cu echipa. Nu incape indoiala ca as juca cu coduri. Am ID-urile tuturor administratorilor de pe servar si am fost verificat de fiecare iar rezultatul a fost pozitiv (FARA CODURI). Vreau dovada pentru care am luat BAN (si sa fie corecta, mentionata in regulament.
Raspunsul acesta l-am primit pe messenger:
g dogg rap: sal
g dogg rap: cu ai admin si pe europeancs?
v1rus.neamt: da
g dogg rap: tu mi ai dat ban?
v1rus.neamt: da
v1rus.neamt: ne vedem pe forum
g dogg rap: pt ce ban?
v1rus.neamt is typing...
v1rus.neamt: sti prea bine ne vedem pe forum

Asta a fost tot.
- CER SA I SE SCOATA ADMINISTRATORUL DEOARECE NU ESTE LA PRIMA ABATERE SI CONSIDER CA DEMIGREAZA SERVARUL SI JUCATORII ACESTUIA!!!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”