Problmema windows7 #1 de Mober. Pisoiul Tau Numele de pe forum: Jack Maleficul Email: shadoww_ice@yahoo.com PrintScreen (Daca aveti cum): - Descriere problema: Deci azi mi-am fc windows 7 si am mare lag cand intru pe cs mai ales ce sa fac ? Respect maxim EuropaCs , Crysty
Re: Problmema windows7 #2 de Gr33N. Inchizi toate paginile deschise si poti sa iti iei de pe ecs un cfg no lag vin imd cu edit. Edit: Dupa cum am zis tiam cautat cfg no lag ... http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=110&t=7441 Ultima oară modificat Vin Dec 20, 2013 9:22 pm de către Gr33N., modificat 1 dată în total.
Re: Problmema windows7 #3 de Mober. Pisoiul Tau Thoamne ince hal joc nici nu imi apare viata , armura , arma , knife din cauza lagului Respect maxim EuropaCs , Crysty
Re: Problmema windows7 #5 de Bunicu' Problema e ca w7 cere dublul cerintelor unui joc. Daca jocul cere 1gb, pe w7 cere 2gb
Re: Problmema windows7 #6 de Mober. Pisoiul Tau Am sa chem azi un expert si am sa vad ce o sa fac ms puteti da T/C Respect maxim EuropaCs , Crysty