Colaj - Poze by Alex

Stiu ca e sectiune de PS , dar imi permit sa pun cateva din cele mai reusite poze ale mele facute in acest frumos anotimp :)
Mai intai , vreau sa va spun ca au fost trecute si prin renumitul program Adobe Photoshop , prin asta subliniez ca rostul acestor fotografii este totusi justificat :)

Sa incepem !

Eu ma laud cu urmatoarele poze facute in satul meu , Branesti .

Link catre album Click
Ultima oară modificat Dum Ian 05, 2014 9:37 pm de către AlexManelistu €, modificat 1 dată în total.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Re: Colaj - Poze de iarna

In Oltenia, Gorj . Pozele au fost facute iarna trecuta Valkyrie , nici noi nu avem zapada.
Daca aveti poze interesante va invit sa postati si voi
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Re: Colaj - Poze de iarna

Sunt foarte frumoase pozele , deci imi plac la nebunie , stii sa fotografiezi foarte bine chiar daca au fost trecute putin si prin ps :))
Imagine
Imagine
Imagine
Last road..

Re: Colaj - Poze by Alex

Am iesit la plimbare si am mai facut cateva poze

Vizualizati-le aici http://imgur.com/a/In5bV

Le puteti pune la voi pe desktop daca va plac .

Re: Colaj - Poze by Alex

Ce clare is . Frumos peisaju prin Craiova :X . Continua sa faci poze de astea dar vroiam sa te intreb le faci cu un aparat profesional?
Încuiat

Înapoi la “Diverse”