[Reclamatie] killer

Numele tau de pe forum:right
Numele celui reclamat de pe forum:killer
Data si ora:18 14 decembrie
Motivul reclamatie:limbaj de camp
Dovada: http://postimg.org/image/kprabzjg3/
edit:era si una cu ''taci dracului din gura'' e martor valkyre si beck's dar nu am mai apucat sa fac poza
edit:Tu mi-o stiai,cand te-am rugat odata sa imi pui semnatura ti-am dato,si nu aveam chef de caterinca dar cineva imi aflase parola.Si ma gandeam daca ne-am certat sa faci asa ceva..
Ultima oară modificat Sâm Dec 14, 2013 11:07 pm de către PITI, modificat de 3 ori în total.

Re: [Reclamatie] killer

Nu a vorbit urat deci :CONTRA: ai incput sa faci misto ca ti-a spart cineva contul!
Da de unde vroiai sa il faci pe KiLLeR sa injure sa ia remove !!
Inca odata :CONTRA:

Edit: KiLLeR a injura pt ca ai zis ca el ti-a spart contul .... adica esti un mincinos
Ultima oară modificat Sâm Dec 14, 2013 11:09 pm de către KdR., modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

Tu m-ai acuzat pe mine ca ti-am spart contu.Iti bateai joc de noi pe chat de 30 de minute..
Imagine
..Asta e adevarul...

EDIT: Da,ti-am zis taci dracului din gura pentru ca mai enervat rau de tot.
EDIT: Ba omule tu nu esti sanatos la cap?..Ce parola mi-ai dat tu mie?
Ultima oară modificat Sâm Dec 14, 2013 11:13 pm de către BoGdY, modificat 1 dată în total.

HAhahaha :CONTRA: Daca ala e limbaj de camp ...Atunci ar trebui dat warn la toata com :))) Si noi ne mai enervam dar nu injuram.

Plus ca mai acuz si pe nedrept.

Imagine
Din moment ce faci acuzatii false cred ca a procedat corect! Atata timp cat nu esti in stare sa schimbi o parola .. nu ar trebui sa spui ca x si y a intrat pe contul tau sa faca misto de alti cum faceai u mai devreme!
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

CONTRA!
Frate, ti-am spus de 3 ori, schimba parola, ti-am si spus cum, doamne, schimb-o odata, si incheie cearta asta, s-au daca nu reusesti asa, iesi de pe forum frate, si revin-o cand se calmeaza spiritele.
Imagine

"Prost" Nu e neaparat o injuratura
Prost inseamna (Om) lipsit de inteligență, fără judecată etc.. pt. mine prost nu e o injuratura

CONTRA
Designer EuropaCs Community
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”