Numele de pe forum:Beck'S™
Numele real:Claudiu
Varsta:16
Email:reus_europacs
Vechime:7 luni
Posturi:1893
Gradul Actual:Manager Resurse , Moderator
Vechimea Gradului Actual:cam 1-2 luni
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?:Mult.
De ce vrei acest grad?:a ajut comunitatea,,
Re: Cerere Mg Beck's
#8Acum e cel mai dificil ca trebuie sa aleg 1.
Ai o vechime foarte mare, cu toate acestea, in ultima vreme nu mai esti la fel de activ ca la inceput
.
La fel ca si ceilalti care au facut cerere, v-am vazut zilnic on pe forum de foarte multe ori, toti in acelasi timp, insa cateva topicuri si uneori "vizita" pe forum nu e destul pentru Moderator Global. Asta o spun in general, la fel si in raspunsul la celelalte 2-3 cereri de acum 10 minunte.
Chiar am verificat in mare categoria de la Tutoriale, Resurse, Suport, iar in comparatie cu tine, Antioh e mult mai activ la indeplinirea sarcinii de Manager Resurse.
Cerere respinsa.
Ai o vechime foarte mare, cu toate acestea, in ultima vreme nu mai esti la fel de activ ca la inceput
La fel ca si ceilalti care au facut cerere, v-am vazut zilnic on pe forum de foarte multe ori, toti in acelasi timp, insa cateva topicuri si uneori "vizita" pe forum nu e destul pentru Moderator Global. Asta o spun in general, la fel si in raspunsul la celelalte 2-3 cereri de acum 10 minunte.
Chiar am verificat in mare categoria de la Tutoriale, Resurse, Suport, iar in comparatie cu tine, Antioh e mult mai activ la indeplinirea sarcinii de Manager Resurse.
Cerere respinsa.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!

Da sa fi mai activ