Reclamatie am9ani

Numele tau in Joc:-*-V3n0M-=*
Numele Adminului reclamat:am9Ani
Data si ora:Acum
Harta:zm_fa_world_3
Motivul reclamatie:Nu stie sa dea ban . il lasa pe unu sa faca reclama
Dovada:
Imagine

Edit : El se joaca facand ammo si a mai venit unu . Nu i-a facut nimic:|
Imagine

Dovada ca 9ani era pe server :
Imagine

Re: Reclamatie am9ani

Acest player minte,iam dat ban la multi cu reclama dar intrau pe alt nume. Scz ca nu iam dat pe Ip greseala mea...Si power nici nu a fost pe servar,are cv cu mine...
Imagine
Imagine

Mint? :-j Mai gandeste-te . Tu vezi ce a zis p0wer mai sus??
Scuze ca nu i-am dat pe ip ?? Serios? Sunt sigur ca nici comanda pt a afla ip/steam-ul playerului care a iesit nu o stii.In plus , iti arata ip pe chat cand esti admin.
App posteaza aici cum dai ban unui jucator care a iesit ?
A , da si project le dadea ban , pe tine nu te interesa nimic.

Eu nu dadeam nimic?Poate cand u nu erai on nu sti ce se intampla asa ca... Si poti sali intrebati si pe project sa vedeti ca am dat multe ban-uri
Imagine
Imagine

Dupa cum vedeti .. si eu sunt online si eu am admin si eu pot sa imi dau cu parerea sa nu aud comentari !!
Deci sa va spun o chestie .. in acel moment cred ca au vorbit vre-o 10 prieteni sa intre pe server sa faca reclama ca altfel nu imi explic cum s-a intamplat ca erau o gramada care faceau reclama .. deci eu cand am vazut ca incep cu reclamele .. am inceput sa dau banuri ... "o greseala de a mea .. si mi-o asum este ca nu mai stiam sa dau permanent .. asa ca le dadeam pe 120000 min" .. dar asta nu conteaza .. eu si am9ani am inceput sa impartim la banuri de ni s-a facut rau .. va dati seama ca pana i-am eliminat pe toti acei playeri .. restu faceau in continuare reclama .. si pe chatul serverului se vedea ca si cum nu le facem nimic adica ca ei fac intruna reclama si noi ii lasam in pace .. dar nu este asa .. au cu am9ani imparteam banuri .. el permanent ca stia .. eu pe 120000 min ... si probabil de aceea s-a ajuns la concluzia ca nu face am9ani nimic ca sa ii elimine ..
Dar sa iti zic o chestie domnu' reclamant (scuze dar nu ti-am retinut numele) pe mine de ce nu m-ai reclamat .. ca nu le dadeam ban .. de ce doar pe el ? .. sunt sigur ca ai o problema personala cu el si vrei sa isi piarda adminu .. dar nu o sa se intample asa cum vrei .. pentru ca suntem admini experimentati si stim sa ne facem treaba .. daca am fi roboti sa dam ban imd ca apare reclama iti dai seama ca am face asa .. dar imi pare rau sa te dejamagesc nu suntem :D
Asta este toata treaba .. in acel moment erau foarte multi care faceau reclama .. si multi aveau nume asemanatoare cu cei care jucau corect .. si pana reuseam noi sa ii banam pe aia .. dura ceva .. si sa va mai spun ceva .. se mai intampla sa incerc sa dau ban la cineva .. si sa nu mearga .. ceva de genu "this name is invalid" sau ceva de genu .. si pana scriu amx_showip sa le vad ip-ul pana il caut .. pana execut comanda dureaza ceva .. deci domnu' reclamant te rog foarte frumos sa si gandesti inainte sa vorbesti :D Multumesc !
Imagine
Imagine

numa-i inteleg nimic

Reclamatia lui din puctu meu de vedere este adevarata deci aici avem nevoie de persoane cat de cat cu cap daca nu sti sa adminezi dc ma-i adminezi frate invata-l si dupa revin-o nimeni nu se va ma-i lua de tine ma intelegi si project daca incerci sa-l aperi sory ... frate dar nu prea ai dc :-q :-q :-q :-q :-q :-q :-q :-q

:PRO:
Imagine
Ma Gasiti Pe Zmx.europacs.ro

Prieteni Adevarati: armywcode mortall RaRes:X si Let_speedy98 Si Final CryStY

Nu Ofer Suport Y/M : comandarius2010 oficial
reformex_xxxyes in caz de cv!

Cele 3 Lucruri Foarte Importante Dragostea Secretul SI Prietenia:

Facem Dragoste
Pastram Secretul
Si Ramanem Prieteni!:D

Eu tin numai si numai cu DREPTATEA si acolo sunt dovezile clare asa ca :PRO: imi pare rau .

Si Project imi vine sa rad cu hohote cand am vazut ca ai scris am uitat cum se da ban permanent:)))))) =)).
Imagine
Respecta-ma Si Te Voi Respecta!

Voi va dati seama ca poate sa arate dovada dupa ce iam dat ban?? ca inca mai apare in consola :lSi daca credeti ca Project imi tine partea nu e asa el a fost singurul admin martor deci...
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”