Nume real: Daniel
Numele in joc: XxEl-DanieLxX
Varsta:11
Primele 6 cifre din CNP: 502082
Email: counter_strike_nicholas@yahoo.com
Ore jucate:25 [ http://www.gametracker.com/server_info/ ... rch=Search ]
Voturi: Am multe [Vot 1760, Vot 1772, Vot 1831, Vot 1833, Vot 1836, Vot 1820
Gradul Dorit: Helper
Steam (ON/OFF): Am steam, dar nu am cs 1.6 pe steam imi iau parinti cs:go de mos nicolae dar 1.6 nu am..
De unde ai aflat de server?: De pe google
Ești în stare sa ții redirecte?: Multe raww:))
Ai citit regulamentul?: "Da, si-l voi respecta"
Orele în care ești dispus sa stai pe server: WeekEnd - toata ziua , cursu' saptamanii - 9:30 - 11:00 , 15:00/16:00/17:00-21:00
De cât timp joci pe server: Nu am numerotat dar mai mult de doua saptamani chiar si mai mult , contul asta de forum il am de pe 14 daca nu ma insel si de atunci sunt 2 saptamani si o zi si pe srv ma joc de mai mult timp.
Ești în stare sa donezi minim 1 Euro pe Luna?: Nu stiu, ar trebui sa vorbesc cu parintii .
Motivul pentru care vrei Admin: Vreau sa ajut playerii , serverul dar cu slot nu pot deloc. Ma enerveaza playerii care nu respecta regulile si vreau ca acestia sa fie pedepsiti pentru ca m-am saturat sa intre pe server si sa nu respecte nimic si nici /regulament sa nu scrie!
PS: Am avut tendinta de a ma lasa de server, dar, am revenit pt. ca am rezolvat treaba cu lagul..Cei ce m-au vazut pe srv. de cand am revenit: playerii; am9Ani; MadaliNNN; Speedy; AlaMicYo.
Am dat edit la CNP ca nu-l pusesem .
[Cerere Admin] XxEl-DanieLxX
Ultima oară modificat Sâm Noi 30, 2013 12:09 am de către El-Daniel, modificat 1 dată în total.

Iti dau proo pt ore