Re: [Reclamatie] Danny

:CONTRA: White in primu rand nu e greu sa schimbi ip cu altu,si in al doi-lea rand eu cred ca e chiar Dorin,Si in al trei-lea rand daca nu e Dorin asta e se mai intampla la cate a fost in ultimele saptamani sincer asi fi procedat la fel
Imagine
Imagine

:CONTRA:
Pt ca ori cui i sar fi putut intampla
Si Danny sa nu mai gresesti si fi mai atent pe viitor ;)
`

Cum ma oricui i s-a fi putut intampla ? :)) , asta dupa mine e o greseala mare sa banezi pe cineva aiurea.
Stiu dani ai crezut ca a fost Dorin dar nu aveai de unde sti si astea inseamna ca ai banat aiurea,
dasimarius1234 ala nu e motiv sa dai contra/pro , mai bine nu postai
Designer EuropaCs Community
Imagine

E o greseala,dar ganditi-va de cate ori ne-a iertat si el,de la un amarat de warn,pana la "n" greseala.Eu zic CONTRA,sa fie doar avertizat,nu alta pedeapsa...dar Cristi decide :)
Imagine

:RESPINS:
Oricine greseste pe lumea asta. Si eu am facut o gramada de greseli(am banat si debanat de n ori ) chiar am primit observatii de la danny si nu il acuz , chiar il felicit pentru ca mi-a atras atentia.
Si tu withe la randul tau ai mai facut greseli , sti foarte bine ca ti-am zis , pe chat(nu vreau sa intru in subiect) . Intre voi doi este o disputa veche , adica nu stiti cum sa va "omoratii" unul pe altul.
Nu am dat respins din prietenie , a respecta regulamentul si a avea prieteni este total diferit .
Ca 2 linii paralele care nu se vor intersecta niciodata.
:T/C:
Vad ca foarte multi aveti pica pe danny , calculand activitatea s-a , si experienta s-a , nu se compara cu a unora , nu a tuturor , a catorva nume. Este prea bun zic eu .
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”