Hack-eri!

Azi am scapat de flodurile care le primisem din cauza lui DoriNNN care a mintit un membru de pe o comunitate ca a avut moderator si a avut multe posturi si activitate multa si ia dat CrYyStI remove acum sa clarificat treaba si am scapat ...O sa fim parteneri cred ...o sa faca o cerere si sper ca se accepte ...Am deschis acest topic sa stiti ca am scapat...DAtorita lui fr33style si reus oricum luasem si eu id lui ronny sa vb cu el ...In fine ceea ce conteaza e bine ca am scapat! Au zis ca ceea ce au stricat vor repara in cel mai scurt timp!

Re: Hack-eri!

Mdea...Totul a fost o neintelegere dupa cum a spus si Gr33N, Dor!NNN a mintit :-w
Dar ne-au rugat sa nu il mai jignim pe Dor!NNN si sa il lasam in pace
Asa acum Time sper sa le dai unban deoarece si ei ne-au dat..si sa fim parteneri :D!!!
Ultima oară modificat Mar Noi 19, 2013 10:33 am de către KdR., modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

Reus, suntem o comunitate nu conteaza cine a scapat-o suntem egali toti, important e ca nu ne mai da nimeni batai de cap :-j ..
Imagine

EU NU DAU LA NIMENI NICIUN BAN , GRESEALA ASTA MAI FACUT-O IN TRECUT PE CS NEAMT.RO CAND Valkirie , a primit unban , si s-a apucat sa faca reclama prin pm , adica dadea pm la membri noi inregistrati . Sa faca ce-o vrea crysti .
Imagine
Imagine

Mă , sincer eu am început atacuri deoarece copilu' de Dorin, nu a menţionat că a luat remove ... pe un anume sv de cs ci pe forum că i-a dat remove pe degeaba şi a avut Moderator şi multe posturi.... Am încetat atacurile de ieri , făcând pace cu Fr33Style şi Reus. ;))

Mie imi este indiferent , nu ma da nimeni afara din casa . Sa vina crysti sa faca pe bunul samaritean
Imagine
Imagine

Ronny voi cu asa ceva va ocupati frate? :)) :)) , Cu atacuri si prosti deastea :))
Designer EuropaCs Community
Imagine

Hahahah. =))
Sunteti chiar ridicoli. Voi cred ca debea deschideti pc-ul si voiati sa ne atacati. =)) Normal ca acum v-ati oprit, dar defapt voi nici nu incepuserati. :)) Ce flooduri ? =)))
Hai ca deja...
:T/C:
Încuiat

Înapoi la “Discutii”