[Propunere] faintyy (important)

Propunere: Ok, deci aceasta este o propunere destul de importanta, in cazul in care ar fi acceptata, comunitatea ar avea de castigat cate ceva. Propun, sa se adauge Minecraft in europacs.ro. In descriere va explic mai mult.
As dori sa mai adaug o propunere mai mica aici: sa se ordoneze pe grupe serverele, asa ar fi mai usor de accesat.
Print-uri(daca este cazul): Nu este nevoie.
De unde v-ati inspirat: Propria experienta.
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Desigur! daca am incepe o astfel de "Activitate", am avea playeri noi, donatii etc. Stiu bine ce inseamna sa faci parte din "lumea minecraftului". In legatura cu tutoriale si lucruri legate de asta, nici o problema. Stiu totul despre orice doreste cineva sa stie, si nu sunt singurul de aici, sunt sigur ca multi jucati minecraft.
Daca este acceptata propunerea, ma voi ocupa de asistenta, tutoriale. Singurul lucru pe care nu il pot face, este sa configurez un server.
In rest, in-game, stiu toate comenzile BUKKIT, Vanilla TEKKIT etc
Descrierea propunerii:Eu, de 4 ani, am umblat in comunitati de minecraft, multe, de la simplu user, pana la administrarea unei comunitati populate. Acum cateva luni, am incheiat aceasta activitate legata de minecraft, si am venit aici.
Daca am face o sectiune de minecraft, un sub-forum, si in acesta, sa fie expuse cateva servere de minecraft, dupa ce vor veni persoane care doresc servere la noi. Si la fiecare server, sa fie: cerere helper, cereri UP, cerere unban. diverse etc.
Dar, in acest sub-forum sub lista de servere, sa fie niste sectiuni: tutoriale, pluginuri bukkit, Ajutor etc.
Va rog sa evitati off-topicul si post-hunt.
League of Legends Art by faintyy
Imagine

Re: [Propunere] faintyy (important)

Toti spuneti aceleasi lucruri, ca nu se uita nimeni bla bla. Stiti de ce? pentru ca propabil, serverele nu erau bine configurate. Configuratia unui server inseamna 90% traiul bun al unui player pe sv.
Dar la parteneriate, s-a gandit cineva?
Ce aveti de pierdut, invatam din greseli, ce nu a fost pus atunci, punem acum. Pierdem ceva? Daca merge, e foarte bine, daca nu, asta e, nu pierdem nimic, avem doar de castigat daca ar fi..
Poate va razganditi
League of Legends Art by faintyy
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”