Re: Retragere TimeShift

Pf , Cati prefacuti care abea asteapta sa te retragi si spun " Nuuu , te rog . Ai muncit mult" Cunosc o parte dintre ei.
E alegerea ta time , insa ar fi mai bine daca ai ramane , comunitatea are nevoie de tine. Oricum , Mult succes in continuare.
Imagine

Ionut, iti propun sa nu faci aceeasi greseala ca mine, nu o sa suporti sa pierzi tot ce ai muncit si o sa te intorci cu coada intre picioare exact ca mine.
Am regretat ca am parasit comunitatea o vreme , tocmai din motivul tau.
Imagine
A friend in need is a friend indeed
A friend in need it’s a friend indeed !
A good deed never goes unpunished.

Pf , Cati prefacuti care abea asteapta sa te retragi si spun " Nuuu , te rog . Ai muncit mult" Cunosc o parte dintre ei.
E alegerea ta time , insa ar fi mai bine daca ai ramane , comunitatea are nevoie de tine. Oricum , Mult succes in continuare.
Off: Cine vorbea.... (se scrie "abia" nu "abea" , desteptule)

On: Bafta in ceea ce o sa faci de acum incolo...
Imagine

Ce? :| De ce te retragi Time, as vrea sa stiu dc.. :| Oricum, mereu vei fi de-al nostru b-)
Daca asta e decizia ta, nu te opresc.. poate nici macar nu ai auzit de mine, dar eu te stiu, esti cel mai de treaba Administrator :D

Ai respectele mele, Time! Ai grija de tine! :ympeace: :(
Imagine

Daca e din cauza acceselor, sunt aceleasi ca pe fostul forum CsNeamt.
Aici se va ajunge tot timpul. Dorinta de a avea un grad cu cat mai multe accese vă va acapara pe fiecare la timpul lui, dar la fel ca si pana acum. Accesele care sunt in prezent pe forum la gradul de Administrator vor ramane asa.

Dupa cat ai muncit, pe un motiv aiurea vrei sa lasi tot... Acum nimeni nu te poate obliga. E decizia ta in legatura cu ce vrei sa faci.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!

Dupa cum am spus unora , Cs neamt , a luat cu el , o parte din mine , deci ... io apartineam de el , nu mai suport inca 1 an , sa patesc la fel ,pur si simplu mi-a ajuns.
Imagine
Imagine

Inca un anunt, ca sa fii si tu informat.
Odata cu o retragere sau o absenta mai mare de doua saptamani, daca va veti intoarce nu veti mai primi acelasi grad. Este posibil sa-l primiti insa cu 1 sau chiar 3 grade mai jos. Asta este valabil si pentru adminii de pe servere.
Altfel era cand nu erau aceste categorii.

Deci time, decizia finala care este :| ?
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!

Are un motiv bine precizat, chiar daca semana cu al meu de acum cateva luni, am zis ca ce am lasat in urma se va strica daca il las singur pe Cristi, deoarece in perioada Craciunului mi-am facut un staff al meu, plin de oameni respectuosi. Unii din ei au ramas si au ajuns sa aibe grade din ce in ce mai mari, Timeshift si-a luat Co-adm impreuna cu colegul lui Seby(a plecat din motive pe care eu nu le inteleg), Chuck si-a luat Mod g , si altii care dintr-o data i-am vazut cu 2-3 grade mai mari, asa ca am fost fericit la inceput, dar am vazut ca s-a pierdut ceea ce eu adoram ,,Respectul pentru un om care a fost si va fi aici''.
Pe langa asta, eu nu am fost de acord cu decizia de a schimba forumul, nu am stat 2 de ani degeaba pe o comunitate ca sa o fac respectata si auzita drept populata. CsNeamt a luat cu ea munca noastra si tot ce aveam in planuri pentru ea.
Ionut, stiu la ce te gandesti acum , fiindca am trecut si eu prin asta , si am venit inapoi pierzand ceea ce am reusit cu greu sa dobandesc, respectul fata de Cristi si de membri. Nu fa aceeasi greseala !
Imagine
A friend in need is a friend indeed
A friend in need it’s a friend indeed !
A good deed never goes unpunished.
Încuiat

Înapoi la “Absente/Retrageri Staff”