Re: [ArtWork] Karma

Cred ca tu nu ti-ai pierdut din indemanare.
Lucrezi mijto si tu, dar ba ... Pacat de acest talent irosit pe poze din desene stupide.
Ai putea lucra pe pozele mele evident,sunt mai jmekere.
Oricum, sa zic si eu cliseicul:"faine efecte, misto blur" ... Ce am invatat si eu.
Deci, astept cadouri ca te pricepi xD.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

La avatare imi plac majoritatea dar mai ales penultimu brushu ala da bine acolo , ti-ai gasit efecte perfecte seamana putin cu cel pe care-l aveai inainte doar ca ala era mai maroniu :)) La semnatura , imi plac cum ai asezat acele brushuri sa scoti in evidenta floarea (cred ca e floare:))) ) , cum ai pus pe acele beculete sa le scoti iar in evidenta si geamurile la fel. bravo! :)
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

Probabil ca ar fi dat mai bn,daca ai fi pus si cate un text acolo dar oricum sunt smechere.Se vede ai evoluat mult si esti la stadiul de experimentat,parerea mea.Efectele sunt interesante,ce pot zice. :)) Te astept si pe tn cu un cadou cv daca vei mai vrea sa iti mai las reply:> Nu am ce sa'ti reprosez,mie'mi plac.
Imagine
Imagine

Sunt foarte misto avatarele alea cu numele meu.:> Efecte de'a dreptul interesante,blurul ala le scoate in evidenta.Nu stiu dc ai facut la primul avatar,primul "a" verde iar restul literelor albe,dar mno:)). Arata ciudat. Multumesc frumos! Tine'o tot asa!
Imagine
Imagine

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”