Numele tau de pe forum: iobaGGus
Posturi: 9
Numarul de avertismente: 1
Data si ora cand ai primit avertisment: Acum
De la cine ai primit avertisment?: ReaDyX
Motivul pentru care ai primit avertismentul: "Limbaj", maimutoi nu este o jignire, este la mintea unui bebelus ca oamenii se trag din maimute.
Dovada care sa va sustina nevinovatia: http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 19#p377519
Re: [Scoatere warn] IoBaGGus
ramai cu warn, l-ai insultat a actionat corect.Moderator Global. Europacs
1.Y!M: hd.funnyboy@yahoo.com
2.Skype : ronelo82
3.PM pe forum : NoXy
1.Y!M: hd.funnyboy@yahoo.com
2.Skype : ronelo82
3.PM pe forum : NoXy

#3Eu nu cred ca l-a deranjat pe el chestia asta, dar l-a deranjat ca cineva e impotriva lui. Asa ca ti-a dat warn pe motivu' asta. (ca l-ai facut maimutoi)
Zic
pentru ca nici el nu avea un comportament mai adecvat decat al tau.
Zic
pentru ca nici el nu avea un comportament mai adecvat decat al tau.
Ultima oară modificat Mar Apr 25, 2017 12:32 pm de către .Bad Boy., modificat 1 dată în total.

**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**
#5Tu ai inceput sa te afli in treaba si acum te plangi dc ti-a dat warn? jignesti suporti consecintele.

#6Da,tu nu jignesti,"la minte unui bebelus",ca tu ai minte,te bagi aiurea..in problemele altora..
Din punctul meu de vedere este o jignire,atat timp cat nu tei-am facut "maimutoi" nu ai nici
un drept sa ma faci inapoi mamutoi,sa fie clar.
Din punctul meu de vedere este o jignire,atat timp cat nu tei-am facut "maimutoi" nu ai nici
un drept sa ma faci inapoi mamutoi,sa fie clar.

2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
Nu cred ca ti-ar conveni sa te faca maimutoi pe tine cineva. Eu l-am facut pe Botzy Bovina si am luat warn

#9Eu nu tin cu nimeni dar "maimutoi" nu e jignire si nici motiv de warn.Voi luati anumite cuvinte prea in serios si ca fiind injuraturi dar nu sunt.

#10Mda acum se da warn din orice.
Ce jignire mai e si asta .

Ce jignire mai e si asta .

Cand ingeri pleaca demonul sunt eu insa sa spun ca tu esti ingerul imi e tare greu
Multi mi-au zis ca nu o sa reusesc.
Dar eu nu am renuntat si am tot incercat
Pana cand am auzit :
-L-ai vazut pe dracu” ala chiar a reusit.
Dar eu nu am renuntat si am tot incercat
Pana cand am auzit :
-L-ai vazut pe dracu” ala chiar a reusit.