Nume real: Cosmin
Numele in joc: LuNeTa
Gradul pe care il detineti:Co-administrator
Gradul pe care il doresti:Administrator
Email:Cosmin.alex.pui@gmail.com
Motivul pentru care vrei marire de grad:Sa avansez in grade, si pt a ajuta sv mai mult
Re: [Cerere up] LuNeTa
Cand Inveti sa faci un ss atunci vei lua si up http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 26&t=64046 , asa pot face si eu sa dau copy paste , dar iti trebuie o dovada clara
#3Bai,eu iti voi da un #PRO dar doar daca imi arati ca ai invatat sa postezi un ban calumea,dupa cate ti'am zis si pe sv.Vezi ca imi pot modifica rapid raspunsul daca nu faci ce trebuie.Te astept cu PM de fiecare data cand ai vreo nelamurire iar eu te voi ajuta cu drag ca esti un baiat simtit.

Sa nu ai nimic cu mine frate , pentru gradu de ADM mai trebuie putina experienta , arata ne ca ai aceea experientaRe: [Cerere up] LuNeTa
eu am vazut ca a avansat pe server si in ultimul timp si nu ai mai facit greseli de atunci cu ban-ul. eu iti dau PRO dar ai grija ce faci in continuare! Si administrator e un grad mare , si pentru mine, eu nu as crede ca il meriti dar iti dau o sansa. Fii mai atent!!Re: [Cerere up] LuNeTa

| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |