Nume real: Moza nicusor
Numele in joc: AwwW
Varsta: 17
Primele 6 cifre din CNP: nam
Email: profil
Ore jucate(link gametracker): Click
Gradul Dorit: helper
Steam (ON/OFF): on
De unde ai aflat de server?: il stiu de mult
Ai citit regulamentul?: Nu-mi pasa de regulament
Orele în care ești dispus sa stai pe server: oricand
De cât timp joci pe server: de mult doar ca imi schimb numele
Ești în stare sa donezi minim 1 Euro pe Luna?: poate donez pt vip
Motivul pentru care vrei Admin: sa ajut pe Maffw
Comenzile AMXX pe care le cunosti si ce fac fiecare: stiu destule
Re: [Cerere Admin ] AwwW
#3Nu ai activitate.Eu nu te'am vazut never pe server fapt ce denota si gametrackerul de 16 min.Fa 20 ore si revin'o cu cerere.Apropo, vezi ca "nam" se scrie defapt cu cratima (n-am).Sper ca te-am ajutat si ca ai invatat ceva nou.N'ai sigur 17 ani pt ca nici cnp'ul nu l'ai scris.

#5#CONTRA
Deci? vi, pleci si tot asa.
Nu sunt de acord, cel putin in dreptul tau, te cunosc cine esti, intai fa alea 20 h, si dupa cerere admin, nu te stiu sa fi activ "serios", deci intai fa activitae, ca toti de alfel*.
Sau poti dona, penru grad [-x
Deci? vi, pleci si tot asa.
Nu sunt de acord, cel putin in dreptul tau, te cunosc cine esti, intai fa alea 20 h, si dupa cerere admin, nu te stiu sa fi activ "serios", deci intai fa activitae, ca toti de alfel*.
Sau poti dona, penru grad [-x
Activitate nu ai,nesintit esti...ce ai sa faci cu adminul ai sa banezi tot srv daca nu iti camta tie lumea pe plac,nu esti o persoana de incredere.

#8Cerere respinsa.
Ceilalti admini sunt impotriva cererii.
Ceilalti admini sunt impotriva cererii.
| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |