Cerere Admin FiTzZada

Nume real: Gorea Lucian.
Numele in joc: FiTzZada.
Varsta: 13 anii.
Primele 6 cifre din CNP:504010.
Email:Florinmarian12@yahoo.com
Ore jucate(link gametracker.com): https://www.gametracker.com/server_info ... ?query=Fit ........promit sa fac mai multe
Gradul Dorit: Helper
Steam (ON/OFF): off
De unde ai aflat de server?:De pe net
Ai citit regulamentul?: "Nu-mi pasa de regulament."
Orele în care ești dispus sa stai pe server: 16:00-23:00
De cât timp joci pe server:de 3-4 zile
Ești în stare sa donezi minim 1 Euro pe Luna?:nu
Motivul pentru care vrei Admin:sa ajut sv .......(ma las si de hack daca primesc grad )
Comenzile AMXX pe care le cunosti si ce fac fiecare:
amx_kick-da afara un jucator.
amx_ban Ionel 300 wall -da ban unui jucator.
amx_banip -da ban permanent unui jucator.
amx_addban- adauga un ban pe server in caz ca acel jucator nu este pe server.
amx_unban- scoate banul jucatorului respectiv.
amx_who- arata toti adminii online de pe server.
amx_say- afiseaza un mesaj de la admin.
amx_psay- trimite un mesaj doar jucatorului respectiv.
amx_tsay- afiseaza un mesaj tuturor jucatorilor in stanga.
amx_votemap - voteaza schimbarea mape-i in cea aleasa.
amx_voteban- se supune la vot daca acel jucator primeste ban.
amx_rcon sv_unlag 1- comanda pentru unlag .
amx_ss Bogdan 4 - Face poza jucatorului.
amx_fuckoff Zed - Face ca toate butoanele jucatorului , codatului sa il sinucida.
amx_screw nick - Incearca sa inverseze butoanele jucatorului.
amx_destroy valoare ..........ex amx_destroy Bogdan100%.
amx_showip-vezi datele jucatorilor in consola .
amx_slay-omoara jucatorul.
amx_pika Zed-distruge un jucator
amx_spank Bogdan - FAce ss la un jucator pana nu mai are memorie ...............
mai stiu multe dar cred ca e destul :)

Re: Cerere Admin FiTzZada

Intrii cu coduri si mai vrei si admin? Te baneaza adminii si tu tot nu te potolesti sa scoti codurile cand nu o sa mai joci cu coduri poate vei lua admin.
#CONTRA
Ultima oară modificat Dum Apr 02, 2017 11:45 am de către # BodyStyle., modificat 1 dată în total.

:CONTRA: Dupa ce ca nu ai activitate mai joci si cu coduri pe sv.Chiar cred ca nu meriti la un asemenea comportament si in plus daca o sa iei admin si un admin o sa te prinda cu coduri nu o sa aiba ce sa iti faca datorita regulamntului.
Ultima oară modificat Dum Apr 02, 2017 3:59 pm de către CoL(00)sSaL, modificat 1 dată în total.

acolo in cere am spus :
1)ma las de coduri daca primesc grad .............si a so fac daca primesc grad
2)activitate putina in 3-4 zile pt ca ma banati voi intruna
3)daca e sa primesc ma las de coduri si de restu care nu e permis pe sv doar daca primesc grad ..........
4)comenzile le stiu si mai erau cam vreo 10 de scris dar am zis ca ajung..regulamentul l-am citit........va decite maffw daca primesc grad

Beşi ma de aici.Sa nu te mai prind pe server vreodata.Cred ca e o gluma proasta cererea asta.Nu vei lua never grad aici.Copil de 13 ani...Pacat ca firma de host nu ne permite sa dam destroy la dastia ca tn.
:CONTRA:
Ultima oară modificat Dum Apr 02, 2017 11:49 am de către CaTaL1N., modificat de 3 ori în total.
Imagine
Imagine

#CONTRA
Copilaș prostuț mai vr si asmin, te stie tot forumu cn esti.
Pai tu sigur meriti, 1 Nu sti comenzile si 2 Joci cu, coduri!
ma T!G@nu cica nu le stiu.............nus tu si din ciuta ca ti-am stricat toata populatia pe sv zi ms ca nu l-am si flodat............... am zis ca pe asta nu joc cu cod daca am admin .............si pe sv tau nua vem cod eram eu bun dupa m-am pus si am descarcat antiban si astea ca inainte nu le avem din ciuda ca ati crezut ca am aim am bagat si wall+speed
dar atunci cand eram admin pe sv nu folosem si ma jucam si ca obsedatul...........si mati acuzat toti de aim asa ca mi-ati dat remove asa ca dupa o saptamana a a parut hackurile asa ca mut

Nu poti sa-mi floodezi sv-u L-) L-) L-)
Ma rog si asa nu primesti admin.

http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 48#p375048 =)) =)) =))
T/C T/C
Ultima oară modificat Dum Apr 02, 2017 12:37 pm de către 20CMRECORDS, modificat de 2 ori în total.
Imagine

ma T!G@nu cica nu le stiu.............nus tu si din ciuta ca ti-am stricat toata populatia pe sv zi ms ca nu l-am si flodat............... am zis ca pe asta nu joc cu cod daca am admin .............si pe sv tau nua vem cod eram eu bun dupa m-am pus si am descarcat antiban si astea ca inainte nu le avem din ciuda ca ati crezut ca am aim am bagat si wall+speed
dar atunci cand eram admin pe sv nu folosem si ma jucam si ca obsedatul...........si mati acuzat toti de aim asa ca mi-ati dat remove asa ca dupa o saptamana a a parut hackurile asa ca mut

daca ma refuza codat raman pe sv si sa rezolvat ce ma chinui atata

Pa.

:RESPINS: :T/C:
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot”