https://www.youtube.com/watch?list=UUYA ... JVUlHHex4g
NBA 2K15 este un moment îndelung aşteptat de o categorie selectă, ce îndeplineşte standardele unui gen prea puţin apreciat în rândul majorităţii consumatorilor de jocuri, cu precădere în zonele interesate de parcursul Euroleague. Dar nimeni nu este un auslander pentru NBA 2K15, căci pe lângă drama intensă din asociaţia americană sunt prezente şi 25 de echipe europene importante, inclusiv Bayern, Real Madrid sau Maccabi Electra. În consecinţă, valorile impuse de dezvoltatori în reprezentantul noii generaţii de basketball-sims sunt speciale şi trec dincolo de graniţele culturale. Pur şi simplu nu există o scuză suficient de solidă care să justifice absenţa producţiei Visual Concepts din lista de titluri sportive ale oricărui entuziast.

Apropo de guri: comentariul din NBA 2K15 face un sfert din tot spectacolul, pompând un ton de transmisiune live în atmosfera meciurilor şi delectând urechile. Sincer să fiu, în cazul meu, comentatorii ESPN stau la baza nopţilor pierdute în compania unor stream-uri live şi mă bucur că regăsesc aceeaşi abordare într-un joc. Visual Concepts a mers până la însoţirea ecranului de încărcare cu un pre-game show moderat de Ernie Johnson şi Shaquille O’Neal la costum, doar pentru a reduce din “spaţiul gol”. Încep să cred că 2K nu s-a jucat cu banii investiţi în dezvoltare…

https://www.youtube.com/watch?list=UUYA ... jBijkb71Nk
Minimum:
Processor: Intel Core2 Duo or better (SSE3 or later)
Memory: 2 or more GB RAM
Graphics: DirectX 10.1 compatible (512 MB) or better
DirectX: Version 11
Hard Drive: 50 or more GB available space
Sound Card: 9.0c compatible
Additional Notes: Keyboard or dual-analog gamepad; Additional Notes: Initial installation requires one-time internet connection for Steam authentication; software installations required (included with the game) include DirectX and Visual C++ Redistributable 2010.
Recommended:
Processor: Intel Core i5 or better
Memory: 4 or more GB RAM
Graphics: DirectX 11.0 compatible (2 GB) or better
DirectX: Version 11
Hard Drive: 50 or more GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
Additional Notes: Dual-analog gamepad