Nume real: Ionut stefan
Numele in joc: IONUT BK
Varsta: 16
Primele 6 cifre din CNP: 590259
Email: arseniionut 38@yahoo.com
Ore jucate:http://www.gametracker.com/server_info/ ... y=IONUT+BK
Gradul Dorit: Helper
Steam (ON/OFF): OFF
De unde ai aflat de server?: L-am gasit PE INTERNET
Ai citit regulamentul?:Nu-mi pasa de regulament
Orele în care esti dispus sa stai pe server:DUPA SCOALA
De cât timp joci pe server: de o luna!
E?ti în stare sa donezi minim 1 Euro pe Luna?: nustiu
Motivul pentru care vrei Admin: Sa ajut serverul si playeri
Comenzile AMXX pe care le cunosti si ce fac fiecare: amx_kick,amx_slay,amx_ban,amx_banmenu,amx_addban,amx_unban,amx_ungag,amx_votemap,amx_mapmenu,amx_slap,amx_slapmenu,amx_slaymenu,amx_kickmenu
Re: Cerere Admin
#2#CONTRA
Nai mai mult de 12 ani, atata lai zapacit pe Maffw sa-ti accepta o cerere,pana la urma nu cred ca it va mai accepta. Puneti ma si cnp-ul, ca nu it fura nimeni indentitatea, aa inseamna ca nu ai buletin, " la-i pierdut cumva?"
Nai mai mult de 12 ani, atata lai zapacit pe Maffw sa-ti accepta o cerere,pana la urma nu cred ca it va mai accepta. Puneti ma si cnp-ul, ca nu it fura nimeni indentitatea, aa inseamna ca nu ai buletin, " la-i pierdut cumva?"
Enjoy your life. Live it to the fullest.
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life
If you live long enough, you’ll make mistakes. But if you learn from them, you’ll be a better person
Life is a dream for the wise, a game for the fool, a comedy for the rich, a tragedy for the poor
#3#PRO
Zic o ultima șansă, poate a învățat lecția.
Are activitate.

Zic o ultima șansă, poate a învățat lecția.
Are activitate.
Spuse SpiNNN.![]()
Ești un copil de 12 ani.
Ultima oară modificat Joi Mar 23, 2017 3:03 pm de către 20CMRECORDS, modificat de 2 ori în total.
#5Hai sa ii dam o sansa totusi...nu sunt sigur daca se va descurca dar asa cum i se da gradul,la fel i se va scoate..

mai meriti o sansa , sper ca ai invatat comenzile.La 16 ani e mic ?...Varsta mica
,meriti o sansa ,ai zis ca ai invatat comenzile,ore ai,bafta Respecta-mă si te voi respecta , înjură-mă si te bag de unde ai ieșit.
#9Cerere acceptata.
Trimite-mi PM cu urmatoarele date:
Nume admin:
Parola:
Email:
Trimite-mi PM cu urmatoarele date:
Nume admin:
Parola:
Email:
| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |