[Propunere] Reguli

Propunere:Reguli
Print-uri(daca este cazul):
De unde v-ati inspirat: de la mine
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?:Da va ajuta jucatori , pentru un joc mai frumos.
Descrierea propunerii: Propun 2 reguli noi:
1.Cand pe server sunt mai mulți admini sa facă pe rând fiecare cate 15min ca spectator pentru un joc mai placut(timpul îl hotărâți voi).
2.Acum ca server-ul e aproape tot timpul plin , propun sa se bage in regulamentul jucătorilor interzicerea turnback-ului(tb).
Respecta-mă si te voi respecta , înjură-mă si te bag de unde ai ieșit.:))

Re: [Propunere] Reguli

#PRO
Prima mi se pare ok, cand sunt un nr de playeri 16+ sau cum decideti voi, dar a doua nu cred ca e buna pe modul ultimate
A doua a mai fost pe server tigane cu mai mult de un an in urma,doar ca acum nu se mai inpune.
Respecta-mă si te voi respecta , înjură-mă si te bag de unde ai ieșit.:))

Re: [Propunere] Reguli

1. Nu pot obliga adminii sa stea cate 15 minute spectatori daca ei vor sa joace sau invers. Daca aveti vreo problema sau un player scrie pe u@ ceva si este nevoie sa va bagati spec, vorbiti intre voi si va puneti unul pe spec. Nu toti o data. De asemenea, daca serverul e full si lipsiti de la computer mai mult timp, iesiti din joc, nu va puneti spectatori. Sunt altii care vor sa intre la joc.
2. Ce-i prostia asta cu turnback? Te plimbi pe unde vrei pe harta, care-i problema daca se intoarce inapoi ct-ul sau nu? Se duce in baza, se intoarce. Daca face camp, da, ii dati slay. Iar camp va dati si voi seama cand face intr-o singura zona.
Eu nu am spus niciodata de turnback si nici nu-mi amintesc sa fi pus in regulament acest lucru. A fost mereu permis si este permis mereu turnback.

Propunere respinsa.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”