Increderea in ceilalti

Deschid acest subiect pentru ca eu am problema asta, nu pot avea incredere in ceilalti. voi cum de aveti prieteni? eu nu mai am incredere nici in fostii mei prieteni din liceu..
Cum pot sa fac sa am si eu in cineva? am fost si la psiholog, dar nu pot trece usor peste, am fost dezamagit de colegi in care am avut prea multa incredere.

de ex când sunt in Craiova simt un mediu foarte ostil, simt ca lumea de aici parca e prea rea. nici in parinti nu am incredere mare, am putina. ei dupa ce s au despartit, nu pot sa i iert. singurele persoane in care am incredere sunt bunicii. e trist, pentru ca as vrea sa imi revin la normal.

Cine vrea raspunde , cine nu nu raspunde simplu, e personal subiectul.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Re: Increderea in ceilalti

Off: Exceptie sunt eu, ca sa ma laud putin, in mine poti avea cea mai mare incredere. Daca a avut Cristi incredere sa-mi lase tot forumul, iti imaginezi ce persoana buna sunt eu. (te-a vazut mai sarac si mna... s-a gandit sa faca o fapta buna :)) )
On: Nici eu nu am incredere in nimeni in mare parte deoarece pe toti ii mai scapa gura uneori sau daca te certi cu ei tot ce le-ai spus personal iti vor spune ei inapoi ca sa te afecteze...Am avut un prieten in care am avut cea mai mare incredere dar mi-a furat telefonul :( pana la urma l-am recuperat.. Dar tot m-a distrus lucrul acesta... Increderea la fel o am numai in bunica (bunicul e mort...) .
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Deci sa va spun de ce nu am eu incredere in omenire, deci nu in oameni, in omenire:
Am imprumutat un coleg cu 200 lei nici pana acum nu mi i a dat. am imprumutat al coleg cu 150 si când i am cerut, parca s a suparat pe mine .
plus multe altele, pe care nu vi le spun.
Ultima oară modificat Lun Ian 30, 2017 10:57 pm de către AlexManelistu €, modificat 1 dată în total.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Si chestia e ca liceul ala mai era si teologic, ziceam ca e raiul pe pamant, ca nu am ce sa patesc./Si eu sunt la teologic si tot asa e faza pe "fratie" daca zici te omoara tot liceul... Dar ei toti isi bat "scula" de tine (in cazul meu doar 2-3).Daca stii sa pui piciorul in prag vei stii si cum sa ii opresti.Unii zic" aa ca ce ma afecteaza pe mine asta" pai da ma afecteaza deoarece unii isi bat joc de mine dar ajung sa zice de chestii cum ar fii mama tata sau alte probleme"Personale"...Mna am si prieteni buni si aproape foarte buni dar tot nu pot avea incredere in ei.
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Nu esti singurul, asta e societatea, ne-am infipt prea tare pe virtual, avem atatia "prieteni" virtuali; ce conteaza daca ii facem susta celui mai bun prieten ? Inainte sa fie netu' si gamingu' la moda, comunicarea se facea fata in fata, lumea se ajuta, prietenii isi imparteau problemele. O alta problema mare sunt banii, banii in ziua de azi cumpara suflete. Nu iti pot da un sfat concret pentru ca si eu mi-am cam pierdut increderea, dar cand vine vorba de bani sau de unele chestii care nu iti convin, incearca sa te sustragi elegant. Singura incredere pe care tre' sa o ai, este IN TINE. E viata ta, trage pentru tine, fa sa-ti fie tie bine mai intai. Prietenii vin si pleaca. Fii real si o sa apara o persoana in care, cu timpul, o sa capeti incredere si viceversa. Mai bine 1 de incredere decat 10 falsi.
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Discutii”