Skyrim

Sincer l am incercat astazi, 20 de min. nu e genul meu de rpg. pare genul ala in care esti baiatul ce le face pe plac tuturor, si urasc asta. poate vreau sa bat pe unu sau sa i vorbesc urat, aici am vazut ca inca nu se poate.

Voi l ati jucat?
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Re: Skyrim

Da, unul dintre cele mai smechere jocuri, ce pot sa zic, am pierdut ore intregi, ce ore, zile intregi jucand..mai ales daca stii sa-l modezi.Nu-i tipul de baiat bun care trebuie sa faca pe plac, ai mii de questuri secundare si nu te opreste nimeni sa nu te iei la bataie cu vreun rege sau alt NPC, dar pe viitor poate, prin interventia ta asupra acelui NPC, iti dispare un quest sau apare altu, cine stie..

Da, multi zic ca e cel mai bun rpg. dar eu dupa ce am jucat witcher, asta mi se pare prea.. plictisitor. deja mi a dat o misiune nu stiu ce jarl plictisitoare ce nu prea are nicio legatura cu mine.
Dar ca rpg, e ok. nu inteleg de ce toata lumea zice ca e cel mai tare rpg al tuturor timpurilor, de fapt morrowind cica e.
O sa i mai acord cateva ore sa ma conving.
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Nu,nu l-am jucat dar momentan skyrim din cate au mai postat dezvoltatorii,este inca in dezvoltare jocul, nu e terminat.
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

l am jucat mai multe ore, mi a placut atat de mult incat l am luat pe steam :))) e tare jocul. are si el problemele lui, dar e chiar interesant.

SkiperinoKriperino, iti dai seama ca nu poti face comparatie intre Witcher 3 si Skyrim, cel din urma a avut lansarea in 2011, pe cand Witcher 3 a fost lansat recent, difera grafica, modul de abordare, de asta te si atrage mai mult Witcher 3 ;)

@Satheron witcher 3 m a atras pentru ca ofera ceva nou la rpg , daca il joci vei observa. lumea, ncp urile, totul e facut atat de wow, incat nu ai cum sa nu ti placa. plus ca, fata de celelalte rpg uri, in witcher geralt ca, cu geralt joci, e chiar foarte ,,i don t give a fuck" si poti sa fac cam ce vrei tu, in sensul ca daca nu iti convine de unul il omori. bine asta nu poti cu npc uri obisnuite. dar in jocul ala faci cam ce vrei tu.
Si geralt e chiar foarte rau, se comporta cu ironie cu cei din jur si etc. daca nu ai jucat nu ai de unde sa stii.

Sa stii ca eu nu iubesc un joc pentru grafica daca are gameplay superb, dovada ca am si cumparat skyrim pe steam. deci imi place, dar difera fata de witcher si pot spune ca imi place mai mult witcher.

Un alt rpg ce m a luat prin surprindere a fost mass effect, sper sa mi placa si o sa cumpar toata trilogia pe steam.

Normal, ca nu joci ceva doar pentru grafica, oricum, fiecare cu ce ii place si chiar ma bucur ca ai inceput sa joci Skyrim.
Concluzie:Ai bani nenica :)))Ti-ai luat Skyrim si vrei sa-ti cumperi si trilogia Mass Effect :))

:T/C: Inactiv.
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Discutii”