las o parere, plus 1, aceste pareri sunt scrise obligat si forțat așa ca sa nu el luati prea mult in seama.
Administratori:
CrYyStI sa i dea Dumnezeu sanatate si maicuta Domnului. si ma bucur ca l a pus pe adi aka nolifer fondator. s tiut pe cine sa puna.
BoTzY I am spus parerea in topicul lui, la ce parere aveti despre mine. nu are rost sa o mai scriu inca o data aici. Pentru ca imi da ban
Maffw O persoana modesta, cateodata prea timida, pierde prea mult timp pe forum cum de altfel si eu pierd
. Nolifer4life. Imi place ca nu a renuntat la comunitate când a vazut cat de greu e sa faci aici ceva. eu unul sincer nu stateam pe gânduri. E o persoana ce nu vrea sa o dezamagesti si sufletista.
Co-Administratori:
#Sm!leY! nu prea l am mai vazut asa implicat . totusi a meritat co, deoarece e foarte vechi si are posturi multe.
BoGdY Tace si face. aka mare badass si pe viitor imi doresc sa devina administrator, nu acum in viitorul indepartat. pentru ca are aptitudini de administraotr. morale.
Moderatori Globali:
ReaDyX a inceput sa si mai revina, la comportament. cred ca l a ajutat mult bogdy .. se implica cat de cat ca MG.
Manager Resurse:
<D3$Tr0Y>. nu stiu , nu l cunosc si nici nu cred ca o sa l mai cunosc, tinand cont de avengura gradului MR
Detinatori
.caNnab1s. un om sufletist. si tine la cs.europacs.ro
Dyn0 alt om sufletist, si tine la cs.
NoXy inca un om sufletist, tine foarte mult la rpg:)))) ok gata, sincer pare in regula. nu l cunosc prea bine
Designeri
Yato. ooo aici e baza, la designeri. omul asta tin minte ca ma contraziceam cu el când am intrat pe comunitate ca aveam obsesie pe avatarele cu blur
inca de când am venit am avut conceptiile mele, si el ca o persoana normala mi a zis ca nu e bine . inca nu l cunosc prea bine sa mai las o trasatura morala. Am avut conflicte in trecut deoarece si eu seman cu ei putin, sunt capos, numai ca am niste conceptii.
Yukihira Soma imi place la el ca o tine pe a lui, nu ii pasa cat de mult ii zici tu de rau. e bine asa. si apreciez ca mi ai acceptat cererea pe steam.
20CMRECORDS sincer nu l cunosc, dar nu e niciodata prea tarziu , poate chiar o sa devenim prieteni pe viata.
Moderatori
R^dFuCk3r , se vede ca e copil, dar apreciez ca face reviewuri la jocuri, unde n am reusit eu a facut el. si apreciez ca a facut un review doua singur. pentru cei ce l critica, intr adevar are si el defectele lui, dar e doar un copil.
OwenEvans tanar cu sperante. sange de oltean, dar totusi parca nu se comporta ca unul (ma refer ca oltenii sunt mai .. stii tu, țărani)
VincenT desi pare ciudat, nu l cunosc destul de bine ca sa las o descriere adecvata comportamentului lui. O sa mai inspectez in zilele ce urmeaza.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
- Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
- Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
- Moderator pe vechiul cs gothic
- Fondator pe alte comunitati.
- Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs