[Reclamatie] PainXD

Numele tau in Joc:T!g@nu
Numele Adminului reclamat:PainXD
Data si ora:-
Harta:-
Motivul reclamatie:A folost comanda pe un admin si reclama la MT, trebuiesc adusi playeri pe sv, nu trimesi pe MT [-( [-( [-(
Dovada: http://imgur.com/a/63hiE

Sa-se ia masuri in priviinta acestui admin :ymtongue:
Imagine

Re: [Reclamatie] PainXD

:PRO:
Din experienta mea ca si admin, stiu ca nici-un server nu permite folosirea de comenzi pe alt admin.
Si cum a zis si Tiganelu, trebuie sa ajuti sv, nu sa-i incurajezi sa joace MT sau pe alte sv, "pe chat" :-B

EDIT: + ca nu ai banlist facut ! Din cate stiu, eu ai banat playeri ! :-h :ymbringiton: =; :-q ^#(^ :-j %-( [-x
Ultima oară modificat Sâm Dec 24, 2016 6:36 pm de către DANNY*, modificat 1 dată în total.
Imagine

:CONTRA: poate era ceva mai grav de a dat slay nu da el asa aiurea.
Ultima oară modificat Lun Dec 26, 2016 10:20 pm de către R^dFuCk3r, modificat 1 dată în total.
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

reclama la mt? nu am facut reclama la mt acel player m-a intrebat daca joc metin si m-a intrebat daca vreau sa joc cu el :D
iar cu slapul i-am dat pt ca erau deja 15 minute de cand era afk si un player nu il gasea pentru ca era furien si i-am dat un slap :D
Sunt un titan man, celebru pe oriunde,
Lumea innebuneste cand brigada mea patrunde
Stop! Gata cu joaca, apar in camuflaj, ca maka
Astia o ard ca Lascarica - "stai, nu trage, domn Semaca! (Pleaca pleaca)"

Imagine

:CONTRA:
Nu cred ca acesta este un motiv de RECLAMATIE!A intrebat daca vrea sa joace cu el mt nu sa zboare dupa server !
Nu Astepta Oportunitatea,Fa-ti Singur Una...Europacs>BestServer

Voturile mele pe Furien.EuropaCs.Ro : 5908 , 5914 , 5944 , 5947 , 5951 , 5952 , 5961 , 5971 , 5984 , 5990 , 5996 , 6018 , 6033 , 6053 , 6079 , 6089 , 6169 !

Voturile mele pe Fury.EuropaCs.Ro : 15 , 20 , 21 !

Reclamatie respinsa
Cum au zis si ceilalti, nu a facut reclama, a intrebat daca vrea sa joace metin, nu inseamna ca la trimis pe player pe acel server de metin.
Dar in orice caz , data viitoare vorbiti mai in privat.
Sa nu va prind cu reclama pe server, sau ca vorbiti de un alt server de cs pe chat, sau de un alt forum, sau ca trimite-ti playeri pe alte servere.
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”