Ce faceti de sarbatori

Sunteti cu familia? eu de sarbatori ma duc la munca si ma duc si cu un grup la colindat, mi o mai iesi ceva. ma gândeam sa fac un give away aici dar nu cu cs 1.6 sau go pentru ca multi aveti jocurile astea.
Pentru mine sarbatorile de iarna sunt cele mai importante, am multe amintiri de când am fost mic. Simt ca in perioada asta chiar sunt mai bun.
Ma gândeam sa postati aici si poze cu bradul vostru.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Re: Ce faceti de sarbatori

La mine prima zi de crăciun este in familei ne adunam toti la parintii acasa mancam vestita ciorba de burta si friptura lui tata apoi balotam fursecurile si placintele lui mama :)), apoi bem pana cadem lati unu cate unu mai dansam intre reprizele de mancare si bautura :)) , apoi a 2 si a 3 zi craciu nu mai stiu nimic de mine colindam pe la prieteni din oras in oras anul trecut am ajuns la oradea ca acem un prieten care la prins sarbatorile in delegatie a meritat drunul :))
Imagine

Pai mna am sa îmi petrec sărbătorile în familie și o sa fie foarte frumos :) De revelion cred ca merg la un local ceva sa ma distrez mai mult decât acasă :) Sărbători Fericite!!!
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Cred ca o sa stau pe forum ca si anul trecut alaturi de soma si yato
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Cred ca o sa stau pe forum ca si anul trecut alaturi de soma si yato
Suntem cu tine amice !
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!
Imagine

Merg sa petrec sarbatorile cu bunica mea si cu varu-meu si am sa stau la el ceva timp bineinteles
sunt mai mult acolo deoarece o sa imi petrec sarbatorile si cu iubita mea,de aia faceam absente cu motiv "Plec la varu-meu",mergeam si la el
dar nu acesta era motivul principal =]] :))
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Cand vin sarbatorile, primul lucru pe care-l fac e sa colind, pentru ca-mi place spiritul. Cand vine Craciunul, mananc dulciuri si beau suc (cam ce faceam pe fiecare zi, dar de Craciun e altfel) apoi ies afara cu prietenii si ma duc inapoi a casa pentru a lua masa de Craciun cu familia, iar de revelion o sa stau ca pe fiecare an la masa cu familia.
Cat despre poza cu bradul ce Craciun, de unde bani de brad de Craciun? :troll:
Imagine
Imagine
**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**
Încuiat

Înapoi la “Discutii”