[Cerere Warn] VincenT

Numele tau de pe forum: Sardonyx
Numele celui reclamat de pe forum: VincenT
Data si ora: Se vede
Motivul pentru care trebuie sa primeasca warn: Limbajul lui la adresa mea. Deocamdata nu mi-am permis sa-l jignesc inapoi sau sa-l jignesc primul. Dar vad ca el se simte liber sa o faca, cum o face cu mai multi de pe forum, de exemplu Carla's Dreams.
Dovada: Edit: Arata-mi EXACT unde am negat faptul ca nu am injurat. Dar exact. Nu am negat, am spus doar ca dupa ce m-o facut bou si m-o injurat si de mama l-am facut si eu idiot ;) Ti-a explicat si Danny pe chat cum sta treaba, dar no, tot eu is ala incult care nu intelege :-j .
Ultima oară modificat Sâm Dec 03, 2016 10:21 pm de către Sardonyx, modificat 1 dată în total.
Imagine

Re: [Cerere Warn] VincenT

No bine ma,dar totusi incult e injuratura :-?,dar in fine poate o fi capsorul ala al tau e greu tare. Aici tu ce facei descrii luceafarul in amanunt? Incult e pentru faptul ca negai cu nesimtire ca nu ai injurat tu,erau si moderatorii on si administratorii si cativa membri care au vazut asta.

Edit: Danny a zis ca asa " A" "Se cearta cu Wolf" :)) si atat a explicat el,mai si minti pe langa faptul ca ai limbajul asta foarte colorat.
Ultima oară modificat Sâm Dec 03, 2016 10:23 pm de către VincenT, modificat 1 dată în total.
Imagine

Re: [Cerere Warn] VincenT

:RESPINS: :T/C:
Incult nu e înjurătură.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Cerere Adaugare Warn”