Cs ...

) nu e singurul joc favorit dar e primul din top...
De ce? Pai acest joc mi l.a prezentat varul meu cu care nu m.am mai vazut de 8 ani(de cand mi.a aratat cs.ul) . O perioada destul de mare (8-10 luni) jucam cu el de la distanta ( eu acasa el in It.) ... Comunicam , ne distram s.a.m.d. era ceva ce ne tinea legati
Primul mod a fost surf, n.am jucat cu boti si nici cs clasic... Dupa doi ani am inceput sa experimentez si alte moduri : Bb , Dr, Zm/zp , Gg, Clasic, furien si cam toate modurile ... Mi.a placut sa combin modurile, tehnica de la surf o puteam folosi la BB(cunoscatorii stiu ca erau baze cu tub sau conuri pe care trebuia sa faci surf) , tehnica de dr (bhop) la surf si clasic etc...
Mi.a placut sa editez kit.ul cs... Imi faceam singur propriile skinuri, cfg.uri, tot ce tine de design(meniu,consola, icon) chiar si harti (2 reusite).
Dupa timpul de experimentare (3-4 ani) am inceput sa invat pe altii si sa deschid servere(sa fac addons.uri mai exact)
Dupa asta intram pe cs doar pentru relaxare si ,uneori, pentru diferite battle.uri cu prieteni/colegi...
Nu este foarte diferit de fifa de exemplu , care are cam aceiasi importanta , dar diferenta o face "vechimea" ...