Care este jocul vostru favorit?

All time si de ce? nu aveti voie decat un singur joc.
Cei ce veti zice cs. vreau sa si specificati argument valid, asta însemnând ceva sa ma convinga pe mine ca ziceti adevarul, altfel, va iau pe fiecare in parte si va descos cum am mai facut cu cineva :)
Asta nu inseamna ca nu aveti voie sa ziceti cs, ci doar ca sa aveti maturitate si argumente.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Re: Care este jocul vostru favorit?

Cs ... :))) nu e singurul joc favorit dar e primul din top...
De ce? Pai acest joc mi l.a prezentat varul meu cu care nu m.am mai vazut de 8 ani(de cand mi.a aratat cs.ul) . O perioada destul de mare (8-10 luni) jucam cu el de la distanta ( eu acasa el in It.) ... Comunicam , ne distram s.a.m.d. era ceva ce ne tinea legati
Primul mod a fost surf, n.am jucat cu boti si nici cs clasic... Dupa doi ani am inceput sa experimentez si alte moduri : Bb , Dr, Zm/zp , Gg, Clasic, furien si cam toate modurile ... Mi.a placut sa combin modurile, tehnica de la surf o puteam folosi la BB(cunoscatorii stiu ca erau baze cu tub sau conuri pe care trebuia sa faci surf) , tehnica de dr (bhop) la surf si clasic etc...
Mi.a placut sa editez kit.ul cs... Imi faceam singur propriile skinuri, cfg.uri, tot ce tine de design(meniu,consola, icon) chiar si harti (2 reusite).
Dupa timpul de experimentare (3-4 ani) am inceput sa invat pe altii si sa deschid servere(sa fac addons.uri mai exact)
Dupa asta intram pe cs doar pentru relaxare si ,uneori, pentru diferite battle.uri cu prieteni/colegi...
Nu este foarte diferit de fifa de exemplu , care are cam aceiasi importanta , dar diferenta o face "vechimea" ...
Imagine

Pai mie imi place cel mai mult jocul Gta5 pe care il si joc pe PS3.Mie imi place Gta5 deoarece este un joc care explica cum e realitatea dar prin 3 personaje Michael Franklin si Trevor.De fiecare data joc cu franklin deoarece ma pasioneaza sa conduc masini de viteza din gta.Il aleg pe el cel mai des deoarece are o abilitate care consta in slow-motion in timpul condusului si e super mai ales cand sari pe rampe si vrei sa reusesti 100%.Cel mai des sar pe cea de la baza militara.Jocul Gta5 este un joc care consta in tactica si logica daca combini tactica cu logica vei termina jocul 100% si foarte usor.Si ca o idee principala de ce imi place acest joc foarte mult si il consider unul dintre favoritele mele este deoarece poti vedea viata din 3 unghiuri Michael-Bogat;Franklin-Statut financiar mediu;Trevor-Sarac. :b-)
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Nu pot zice un joc preferat. nu am unul. cel mai mult, cel mai mult iubesc in momentul actual un dlc nu un joc :)) e atat de bun incat e mai bun decat jocul in sine.
Dar ca sa fiu corect incerc sa zic ce joc m a marcat cel mai mult. Pentru ca gaming.. nu va mai zic de gaming ca voi nu stiti ce inseamna.
Jocul meu preferat all time cred ca este Prince of persia Warrior within 2005. nu zic mai multe ca oricum nu citeste nimeni. nu intereseaza pe nimeni. As fi ales witcher pentru ca m a marcat intr un fel, m a schimbat. (da , jocurile te pot schimba daca iei ce e bun din ele, dar voi daca jucati 1.6 nu aveti cum sa va dati seama) dar primul joc ce m a lasat masca, masca de a dreptul , a fost prince of persia warrior within , ce m a facut sa traiesc niste emotii ce numai din carti sau din imaginatie le poti trai, sa pot sa dau instant replay la joc :) witcher 3 nu m a facut sa i dau instant replay.
In mod normal, eu prefer un dlc, e mult mai bine scris decat PoP warrior within, dar cum am zis jocul preferat am ales un joc.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D
Încuiat

Înapoi la “Discutii”