TotallyAccurateBattleSimulator (TABS)

Developerul de la TABS a facut un update destul de mare jocului si la pus free nu stiu cat va mai fi inca free asa ca-l postez sa va bucurati si voi de el, nu este un joc cu story sau ceva, este doar un simulator funny de batalie, ai vro 20-30 nivele in care trebuie sa bati PC cu o armata creata de tine, sunt multe combinatii de jucat si este destul de funny de jucat, mai sunt unele buguri cu mapa de zapada si cateodata cea cu desertul (nu le-am retinut numele) nu-ti scrie victory sau defeat daca castigi sau pierzi dar asta nu se intampla cand joci la nivele ci atunci cand joci la SANDBOX unde creezi tu 2 armate sa se lupte intre ele, jocul este inca in Early Acces, dar per/total este bun de amuzament si plictiseala .

http://landfall.se/totally-accurate-battle-simulator De aici il puteti lua adaugati emailul vostru apoi va va aparea ceva sa dovediti ca sunteti om, este usor de facut toti cred ca ati dat de ea este cam peste tot. apoi submit si in scurt timp in email veti primi un link de unde puteti lua jocul.

Nota personala: 7/10
Nu stiam unde sa postez asa ca am postat aici, daca este vro problema mutati topicul ca nu e greu.
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!
Imagine

Înapoi la “Discutii”