Ajutor nu imi merge cs !!!!

Salut.Ce trebuie sa fac ca am luat exterminate pe un server classic si nu imi mai merge cs .Mai pe scurt se blocheaza cand incerc sa ma conectez , l-am sters si reinstalat da tot la fel.
Am incercat sa descarc alte cs da ori joc 5 minute si se blocheaza sau unele m-i se fac ecranul mic de tot si cand incerc sa imi pun un nick se blocheaza.Am descarcat aproape toate cs da degeaba ori nu merg ori se blocheaza :(.
Trebuie sa imi reinstalez windows ?
Va multumesc celor care o sa raspunda la acest topic :).

Cod: Selectaţi tot

Incearca sa stergi config.cfg din cstrike,daca nici asta nu da rezultate reinstaleazal. :), dar cand faci asta ai grija sa stergi tot ce a ramas din cs-ul vechi.
Da am sters config.cfg si am pus altul (default) da tot la fel se intampla se blocheaza.
Mentionez ca am sters cs pe care am luat exterminate .Am uitat sa zic am professinol da l-am downloadat cu torent.
Ultima oară modificat Sâm Oct 08, 2016 3:12 pm de către Astra Fc 1, modificat 1 dată în total.

Re: Ajutor nu imi merge cs !!!!

Incearca sa stergi config.cfg din cstrike,daca nici asta nu da rezultate reinstaleazal. :), dar cand faci asta ai grija sa stergi tot ce a ramas din cs-ul vechi.
Imagine

Re: Ajutor nu imi merge cs !!!!

nu are cum, trebuia sa ti mearga. problema este din config. nu cred ca exterminate are de a face cu fisierele windowsului ca sa fii nevoit sa umbli pe acolo.
daca rezolvi, pui config. cfg pe read only si nu mai iei nimic.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D
Încuiat

Înapoi la “Discutii”