Bogdule, am pretentii de la tine.
Cauta in creatii sa creezi un contrast intre luminozitate-intuneric, nu le face nici prea intunecate, nici prea luminoase... gaseste un punct de echilibru, in functie de stock-ul pe care-l ai.
La fel si la tine, mai lasa avatarele ca alea-s simple, nu ai ce lucra pe ele... baga render, stock (semnaturi) si chestii de web-design!
Vad ca nu prea ai facut pe render... incearca asa pentru o prima creatie
1. Iei un render care-ti place, gen "Mass Effect 3 render"
2. Cauti un background sau o BUCATA de background (tai dintr-un background ce-ti place) si pune-o in spatele render-ului.
3. Lucreaza la efecte, imagineaza-ti ce poti adauga, lumini, efecte, etc.
4. Ajusteaza-i contrastele, luminozitatea, etc.
5. Incearca sa il integrezi, sa il asezi cat mai bine..
Re: Portofoliu BoGdY
#333Integrarea render . Sursa de lumina\intuneric . Prea gol pe partea opusa renderului.

#334Render-ul nu este plasat bine si nu este integrat in background.
Smudge-ul e ok.. mai lucreaza la lumini
Smudge-ul e ok.. mai lucreaza la lumini

#336Inchis,n-ai mai postat de pe -Mar Feb 17, 2015 9:27 pm-
Pm daca vrei sa-l redeschid..
Pm daca vrei sa-l redeschid..

Se anunta vremuri grele de acum incolo pe aici.
| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |
#339Destul de bine pe stock,dar prima semnatura este cam "saraca" fara efecte,incearca sa te
joci mai mult cu culorile si luminile...cat despre text mai ai de invatat.
joci mai mult cu culorile si luminile...cat despre text mai ai de invatat.

2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!