Re: [Portofoliu] UnicornZombie

ai talent cu caru'
plus experienta, dar numai cu talent poti sa faci asa ceva.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Ms Pot sa dau edit cu inca o lucrare ... nu te panica.
Imagine
Imagine
Ultima oară modificat Lun Iun 06, 2016 11:06 pm de către Smaili, modificat 1 dată în total.
Motiv: Cum spune regulamentul, trebuie sa postezi cate 2 lucrari intr-un mesaj.
Imagine

Efecte urate rau,textele sunt urate lumina prea multa bluru e urat . Mai urmareste tutoriale
Daca esti paralel cu PhotoShop-ul , nu iti mai da cu parerea.
Efecte bune , text frumos si c4d-urile sunt asezate bine dar nu prea imi place culorile la borderele .
My Tumblr
#Intr-un sistem corupt, totul e posibil!

Efecte urate rau,textele sunt urate lumina prea multa bluru e urat . Mai urmareste tutoriale
Nu m-am putut abtine sa nu las reply,dupa ce am vazut ce a scris asta aici,ba,tu stii ce vorbesti?,wtf :-T
Frate daca vorbesti in necunoastere de cauza,nu mai lasa reply doar pt +1,iti zic eu ca nu stii ce vorbesti,
vorbesti mult si prost,efecte sunt foarte bune,cromatica la fel de buna,integrare perfecta,efecte perfecte,text perfect,
nu poti sa comentezi nimic..
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”