Reclamatie BoTzY

Numele tau de pe forum: cLick
Numele celui reclamat de pe forum: BoTzY
Data si ora: 30-06-2016
Motivul reclamatie: Mi-a dat remove de la Manager resurse fara motiv.
Dovada: Nu e nevoie.
My Tumblr
#Intr-un sistem corupt, totul e posibil!

Re: Reclamatie BoTzY

Ai admin pe comunitatea lui jajak.
+ daca ii sustii cu atata patima http://m.imgur.com/gdFBVQJ ramai acolo.
Oricum prevad ca te intorci la vara-to,apoi iar la noi,apoi la jajak si asa merge cercul ... Pai la noi nu mai vezi nimic na.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Ai admin pe comunitatea lui jajak.
+ daca ii sustii cu atata patima http://m.imgur.com/gdFBVQJ ramai acolo.
Oricum prevad ca te intorci la vara-to,apoi iar la noi,apoi la jajak si sa merge cercul ... Pai la noi nummai vezi nimic na.

Pai ti se pare ca am plecat , ca sa ma reintorc?
Am admin pe serverul lu jajak , l-am adminat de cand era in ecs.
Si acum serios, cum drq sa nu te retragi cand vezi Administratori asa copilarosi.
Si am gradul de admin server , ti se pare ceva wow ca sa imi dai remove?
My Tumblr
#Intr-un sistem corupt, totul e posibil!

Ce-i drept pentru faptul ca ai admin server pe alta comunitate nu meriti remove, dar pe de alta parte si tu faci parte din asa zisul grup al "pasarilor calatoare". Nu stiu ce sa spun.. Intr-un fel a procedat bine, ca mai nou petreci mai mult timp pe alte comunitati decat aici.
:CONTRA:

Edit: ReaDyX si tu ai fost una. In momentul de fata daca sunt maxim 5 persoane care nu au facut cel putin o data greseala asta e bine.
Edit: Eu nu am fost,am plecat cu Adi,din cauza ta,esti prea penibil de aceea comentezi in necunoastere de cauza.
Ai dreptate, nu ai fost, tu numai ai plecat si ai revenit. Daca e pana acolo, nici eu nu am fost ca am plecat cu BoGdY. :-j
Imagine

1 la mana,atat timp cat isi face treaba de manager si nu are grad pe alt forum nu are de ce sa-i dea remove.
2 la mana,Danny aduti aminte de acea retragere a ta cand ai zis ca vrei sa fi admin pe un server din afara comunitatii,iar Cristi
a zis ca poti fi admin,dar sa nu ai grad pe comunitatea acelui server.
Dar din dovezile tale,il vad pe click cum ii sustine,daca ai doar admin pe acel server nu esti obligat sa te iei in gura cu administratorul de pe comunitatea pe care ai gard mare,nu dar admin server si sa-i sustii cu atata tarie.
4 la mana,Faded,vorbesti in necunoastere de cauza,si tu ai fost "o pasare calatoare".

=> :CONTRA:
Nu ai ce sa le iei apararea.

Edit: Eu nu am fost,am plecat cu Adi,din cauza ta,esti prea penibil de aceea comentezi in necunoastere de cauza.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Stati calmi, nu e nici prima nici ultima comunitate care ne copie. Cu toate acestea, poti sa ramai acolo...
Reclamatie respinsa.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”