[Reclamatie] noir

Numele tau de pe forum: Faded
Numele celui reclamat de pe forum: noir
Data si ora: Acum
Motivul reclamatie: Ma intreaba daca vreau sa-mi faca el creatia pentru provocarea lui click :| Ca designer si ca membru din staff nu faci astfel de "mis-masuri" sau "inselatorii". In plus, nu face creatii destul de bune pentru a avea gradul de designer, dovada este portofoliul sau.
Dovada:
Imagine

Re: [Reclamatie] noir

Glumeam frate Scuze!
Si in plus mi-am facut propriul blur!
Nu imi pare a gluma, in plus trebuia sa ai facut deja un blur cand ai facut si cererea de designer
Imagine

:PRO: Sincer, are dreptate. Se vede din ss când de copilăros ești , poate prea mult pentru grad momentan . "Sa Îți arat Cum a ieșit amea" - ce întrebare e asta? Ca designer , ar trb sa știi ca nu ai voie sa dezvălui creațiile + ca la adunare S-a discutat pe tema asta și am hotărât sa existe sancțiuni.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

N-a fost prea profesional din partea ta, noir, dar nu cred ca asta e motiv de remove sau de warn, pana la urma nu a facut nimic grav.
Consider ca remove merita deoarece a fost mai tot timpul in absenta si nu are cunostiintele necesare pentru a detine gradul respectiv, imi pare rau noir dar mai ai de invatat.
OFF : Optical, nici cu tine nu ma mandresc, poate te misti putin mai bine ca si el, dar nu e suficient.

:PRO:
Imagine
Ăştia care-ascultă rap acasă n-ascultă "Guess who"

Aveti o varsta fratilor,cum puteti sa ganiditi asa? 25 ani totusi... ar fi trebuit sa fii constient ca trebuie sa respecti niste reguli si sa ai niste obligatii si responsabilitati cu acest grad si nu numai pe acest forum,pe toate forumurile si chiar si in viata de zi cu zi. Ai responsabilitati si obligatii peste tot. Sunt constienti unii de 15-16 ani si nu sunteti voi...

Fie ca-ti dau warn sau direct remove,e acelasi lucru. Ai deja 1 warn,deci inca unul si iti pot scoate gradul.
Poate ca "ai blur-ul tau" acum,dar totusi este cam tarziu. Gandeste-te inainte sa spui ceva.

Reclamatie acceptata.

Gradul ti-a fost scos. Poti face o alta cerere de designer dupa 2 saptamani de la aceasta reclamatie.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”