Numele tau de pe forum: Mr.Royal
Numele celui reclamat de pe forum: #Twist
Data si ora: astazi
Motivul pentru care trebuie sa primeasca warn: Se leaga de prietena mea fara sa-i fac nimic, exact ca un copil ofticat si needucat.
Dovada: http://i.imgur.com/xQgEw9n.png
Si apropo bai smecherule, ti-am dat T/C la cerere pentru ca UP se da odata la 24 de ore, mai aveai de asteptat 1 minut.
Salut
Re: [Cerere warn] Twist
#2Dar tu ca mai injurat pana mai devreme ?
Si tu ai zis de mama.
Bai omule nu inteleg de ce te dai asa mare si tare cand defapt esti un fraier
Si eu nu cred ca te-am injurat cat sa merit warn.
Si tu ai zis de mama.
Bai omule nu inteleg de ce te dai asa mare si tare cand defapt esti un fraier
Si eu nu cred ca te-am injurat cat sa merit warn.
#3Pana n-ai o dovada nu-mi pasa de argumentele tale.

Ăştia care-ascultă rap acasă n-ascultă "Guess who"
#4Dupa parerea mea, amandoi meritati warn pentru limbajul obscent si pentru certurile continue. Amandoi ati gresit. Royal: Nu trebuia sa-i dai t/c pentru 1 minut
sunt altii care cer si cu ore mai devreme.
Twist: Nu trebuia sa reactionezi asa violent. Totul se poate rezolva pe cale amiabila. Ii spune-ai frumos ca si altii au cerut UP mai devreme decat trebuia, iar in cel mai rau caz il reclamai. Dar nu consider potrivite acele cuvinte si acel limbaj.
Deci daca e sa primeasca unul dintre ei sa primeasca si celalalt, altfel sa nu primeasca nici unul.
Twist: Nu trebuia sa reactionezi asa violent. Totul se poate rezolva pe cale amiabila. Ii spune-ai frumos ca si altii au cerut UP mai devreme decat trebuia, iar in cel mai rau caz il reclamai. Dar nu consider potrivite acele cuvinte si acel limbaj.
Deci daca e sa primeasca unul dintre ei sa primeasca si celalalt, altfel sa nu primeasca nici unul.

#5Data viitoare daca se mai intampla asa ceva,luati amandoi.
De data asta,treaca de la mine.
TC.
De data asta,treaca de la mine.
TC.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"