[Reclamatie] faded

Numele tau de pe forum: ReaDyX
Numele celui reclamat de pe forum: Faded
Data si ora: acum
Motivul reclamatie: Se baga sa inchida topicuri la sectiunea photoshop,ai designer si nu stiu eu?
Dovada: http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 6&start=20
Edit: Bai omule,esti idiot? nu ai ce cauta sa inchizi portoflii,atunci daca esti mg si ai acces pe tot forumul,
pune-te si da pro/contra la cererile de designer.
Ultima oară modificat Joi Iun 16, 2016 12:07 pm de către ReaDyX, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Re: [Reclamatie] faded

1. Nu scrie nicaieri ca nu am voie daca e pana acolo.
2. Am facut asta pentru ca si tu mi-ai inchis portofololiul pe motive idioate.

De unde va vin ideile astea? :)) M-am razbunat ca i-am inchis portofoliul. Faza cu warn-ul e o alta treaba. Luffy, nu inteleg de ce spui ca o procedat corect, r
RIP nu am facut si erau alte portofolii cu creatii mult mai proaste ca si ale mele.
Imagine

Nu prea e corect ce ai făcut Andy. El a închis atunci deoarece e Designer și a luat cea mai buna decizie. Ca mg , nu înțeleg ce te bagi acolo , mai ales de acel warn aiurea. Scuze , dar eu sunt pro.

Edit : Am vrut ca zic ca a luat cea mai buna decizie pe care o ar fi vrut el în funcție de designer.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

:PRO:
Nu trebuia sa te razbuni pe el si sa piarda designeru .
eu sunt pro , nu ai procedat corect .
Si da scrie ca nu ai voie .

Eu zic sa-l sanctionati cu un avertisment, n-are rost sa-i dati warn pentru aceasta greseala.
Faded, data viitoare fii si tu mai atent si nu va mai razbunati unul pe altul

:CONTRA:
Imagine
Ăştia care-ascultă rap acasă n-ascultă "Guess who"

1. Nu scrie nicaieri ca nu am voie daca e pana acolo.
2. Am facut asta pentru ca si tu mi-ai inchis portofololiul pe motive idioate.

De unde va vin ideile astea? :)) M-am razbunat ca i-am inchis portofoliul. Faza cu warn-ul e o alta treaba. Luffy, nu inteleg de ce spui ca o procedat corect, r
RIP nu am facut si erau alte portofolii cu creatii mult mai proaste ca si ale mele.
Ma enervezi cu faza asta ca nu scrie nicaieri.
Ti-am zis ca e evident ca NU ai voie sa te bagi unde exista moderatori la forum decat in situatia in care trebuie sa dai ban si warn ,pricepe o data.
Plus de asta te-o facut penibil,ceea inseamna ca nu te suporta.
Ok,inteleg ca daca iti zice in continuu sa nu iti convine ... Dar nu mi-ai pus nici o dovada pe chat cum ca te face penibil si alte chestii ... Daca te face si nu iti convine ii spui frumos,daca,continua il banezi pe o durata de timp,dar la tine nu vad nici o dovada ... Nu-mi place ca te prea repezi sa ii "pedepsesti" pentru ca nu ii suporti,credeam ca esti mai matur.

Si tu readyx,nu mai cauta cearta,in primul rand ai un -,pentru ca ai esti pasare calatoare ,trebuie sa ai ciocu' mai mic si sa fii mai civilizat.
Iar pentru faza cu fb-ul si ca i-ai inchis portofoliul,warn-ul iti ramane.
Comportati-va ca atare pentru ca sunteti membri staff,nu mai faceti drame din astea copilaresti,ca ma enervez rau si va sanctionez si mai drastic.

In concluzie,warn-ul tau ramane,iar faded ca nu a procedat bine (si nu o zic doar eu) va primi un warn.

Reclamatie acceptata.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”