[#ArtWork] MorTul Viu

Numele tau: David
Numele de pe forum: MorTul Viu
Imagine
Semnaturi: ---- ( Revin cu EDIT )
WallPaper-e: ---- ( REVIN CU EDIT )
Altele: ----

Vreau si eu o parere. Cum este prima mea creatie? Sa ma tin de treaba sau sa ma las? Inca urmaresc tutoriale. Sper sa ma ajutati. Multumesc

Re: [#ArtWork] MorTul Viu

Nu ai pus nici un efect, poate ma insel, dar eu nu vad niciunul.
Textul principal: Fontul e naspa, nu se potriveste cu stock-ul. Puteai sa-i pui un maro mai deschis :-?
Textul secundar: Fontul mai merge, dar culoarea nu. De obicei se pune alb(mergea si in cazul asta), stroke de 1 px cu 100 opacity. Drop shadow: 1 0 1 opacity 100 . La fel si la cel principal. Si ca dimensiuni 10 - 12 px :-?

Mai urmareste tutoriale :-bd
Imagine

Nu apare nici un efect , textul este "aruncat" la intamplare pe poza ...
Mai urmareste tutoriale .
La text foloseste stroke de 1 px cu 100 capacity, drop shadow: 1 0 1 capacity 100 si angle de 90 grade .
Foloseste blur si efecte .

http://i.imgur.com/WAm5Wcq.jpg?1 Redimensionarea este destul de buna,insa cat despre efecte,nu ai
pus nici un efect...textul este prost ales(fontul) cat si clippling-ul,textul eropacs este prea mare,iar borderul
daca il faci negru nu-l mai pune pe overlay,doar borderl alb merge pe overlay si soft light,pe ala negru il lasi asa.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
Încuiat

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”