(cerere Meneger resurse) BlAcK SnniPeR

Numele de pe forum:BlAcK SnniPeR
Numele real:Ionut
Varsta:15
Email:cescovici@yahoo.com
Vechime:Destula
Posturi:Se vede la profil
Categoria in care vrei sa fii Manager:Tutoriale, Resurse si Suport Counter Strike 1.6
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?:Destul.Dar intrebarea este serveru poate sa imi acorde mie timp =))
De ce vrei acest grad?:Pentru ca am vazut ca nu prea mai sunt Menegeri resurse.Si eu as dori acest grad finca stiu ca pot sa ajut forumul.
Cand ingeri pleaca demonul sunt eu insa sa spun ca tu esti ingerul imi e tare greu
Multi mi-au zis ca nu o sa reusesc.
Dar eu nu am renuntat si am tot incercat
Pana cand am auzit :
-L-ai vazut pe dracu” ala chiar a reusit.

Re: (cerere Meneger resurse) BlAcK SnniPeR

Chiar dacă nu ai activitate , îți dau un :PRO: pentru ca îndeplinești celelalte condiții și nu sunt mulți manageri.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

Edit: De unde stii tu ca nu ma voi descurca.Dati-mi o sansa ca si voi la randul vostru ati avut o sansa.Nu cred ca ati fost asi din prima oricine poate invata.
Cand ingeri pleaca demonul sunt eu insa sa spun ca tu esti ingerul imi e tare greu
Multi mi-au zis ca nu o sa reusesc.
Dar eu nu am renuntat si am tot incercat
Pana cand am auzit :
-L-ai vazut pe dracu” ala chiar a reusit.

:CONTRA: Nu cred ca te vei descurca cu acest grad. Si parerea mea e ca 2 ajung ..
Te rog scuteste-ma. Toti spuneti asta cand nu aveti motive de contra. Si cum sa ajunga 2? Totusi, vorbim despre manageri resurse. Daca ar ajunge 2 cum sa ne mai dezvoltam ca si comunitate? Daca membrii care vin in comunitate nu au sansa de a primii un grad, de ce sa stea?
:CONTRA: Nu prea cred ca o sa te descurci + ca te cam ''bate'' romana... Si foloseste butonul modifica :|
'
Esti ceva de genul: "Daca nu o sa primesc eu sa nu primeasca nimeni." Huh? :-j Nu fi asa sigur, pentru ca s-ar putea sa fie mai bun ca tine ;) Faptul ca il "bate" romana nu il impiedica sa fie un manager resurse. Tot ce trebuie sa faca este sa copieze niste detalii si link-uri si singurul lucru pe care trebuie sa-l scrie de la el este propria parere, unde se poate scrie si un simplu "E ok".

Lasand astea la o parte, eu iti dau :PRO: , cu totii meritam o sansa, iar daca o sa gresesti o sa suporti consecintele ca toata lumea. Dar este dreptul fiecaruia sa aiba o sansa la ceva. Bafta!
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Manager Resurse”